Dagens outfit

       2011-01-31 / 16:10:42



Tänkte börja lägga upp dagens outfit så ofta som möjligt. När jag känner att jag hinner. Hoppas ni gillar det!

Nu ska jag ta tag i lite plugg innan jag åker iväg på kiboxning! Spännande, har aldrig provat på det förut. Hoppas jag får träningsvärk till imorgon :) Tjarå!

Tavlor i mitt rum

       2011-01-30 / 18:07:12




Hallå!
Satt upp en hylla med fyra tavlor för ett tag sedan, och nu har jag även passat på att byta till vinterbilder som jag själv har knäppt! Personligt och snyggt, enligt mig i alla fall. Jag är nöjd och glad.

Hyllan och tavlorna har jag köpt på IKEA.

Jag lever

       2011-01-27 / 23:06:14

Har inte bloggat på flera dagar, men ja, jag lever i alla fall!
Det är ju det att min blogg har blivit så ful, hehe, så jag har ingen blogglust när det ser ut såhär. Men snart så är jag på fötter igen.

Igår köpte jag äntligen friskiskort btw, så nu blir det träning! Började med ett gympass och shit vilken träningsvärk jag har idag alltså! Så grymt skönt tycker jag!! Känns så bra att få träningsvärk efter man tränat. Boxningen på idrotten kan ha hjälp till en del, på armarna i alla fall.

Jag hoppas jag skriver snart igen, med mer roligheter än såhär.

Cypern here I come!

       2011-01-20 / 17:10:39



Min familj har bokat en resa till Cypern. Gud va hääärligt! Bilderna är från hotellet vi ska bo på. Vi har 40 m till stranden och 100 m till centrum. Har fortfarande inte fattat att vi ska åka, men jag längtar! :)

GRATTIS VÄRDLENS BÄSTA!

       2011-01-18 / 22:09:54

Idag fyller kanske världens bästa människa 18 år, fattar ni 18 jävla år!! Det är kanske hur stort som helst. Har varit å firat stortjejen idag och hoppas hon blev glad av min present, tyckte den var ganska fin faktiskt :) Hon fick även ett brev av mig, som endast hon får läsa, ingen annan!
Fika bjöd hon på också minsann, jävligt mycket faktiskt! Gott som fan. Jag hoppas du fick en underbar födelsedag, jag försökte göra den bra för dig i alla fall!


Jag är så jävla glad att jag har dig, jag vet inte vem jag skulle vara idag om jag inte träffat dig. Det var väl i högstadiet vi började umgås. Åh under dessa år har jag hunnit skaffa så underbara minnet med dig. Det är dig jag upplever dom bästa minnerna med och det är med dig jag upplever dom "tråkiga" minnerna med. Med tråkiga menar jag när man bara är hemma o inte gör någonting, men tråkig är verkligen inte rätt ord, för mig dig har man inte en tråkig stund, med dig kan jag prata i flera timmar utan att bli utråkad. Det är med dig som det känns så tråkigt att lämna även om vi vart med varandra i timmar, känns som om vi fortfarande har saker att prata om. Vi kan prata om samma sak i flera timmar bara för att det är så kul att prata om just det då. Har inte snackat skit med någon så mycket som dig. Att snacka skit är nog vårat fritidsintresse, för det är ju så jävla kul! I alla fall med dig.  


Som jag sa så är det ju med dig jag har dom bästa minnerna. Linnea... vi har vart i fucking AFRIKA tillsammans!!!! Så jävla coolt. Det var så jävla häääärligt. Så himla underbart att få uppleva Tunisien med dig. Åka genom deras byar, rida kamel, bli taffsad på, få ont i magen, äta all konstig mat, vara bättre på engelska en tunisierna, ååååh när jag tänker tillbaka börjar jag nästan gråta. Längtar sjukt mycket tillbaka. Det var en resa och upplevelse jag kommer komma ihåg hela livet. Jag saknar till och med discot, otroligt nog, för det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Hahahha, men nu är det sjukt kul när man tänker tillbaka. Drog ju till med fetaste dissen mot den där stackars killen också... Volleyball, volleyball!
Har även följt med till Skara med dig och jag har ju självklart haft massa andra underbara dagar med dig. Bara dagarna på min balkong i somras var hur sköna som helst.


Linnea, med dig kan jag verkligen vara mig själv. Jag kan vara hur töntig och hur seriös som helst med dig. Vilket verkligen är otroligt skönt. Vi kan fjanta runt som 7-åringar och även vara hur allvarliga som helst. Det tycker jag är jävligt viktigt. Åh du är så himla underbar tjejen!!!!



Linnea det är du som fått mig att leva mitt liv. Du har fått mig att göra så mycket sjuka grejer! Hahah. Sånna dumma saker man göra under tonåren. Vill tyvärr inte skriva ut vad eftersom familjen min läser min blogg ibland... Men i alla fall, jag är så glad att du fått mig att göra alla dessa saker. Även om man ångrar vissa saker en stund efter har jag inte ångrat någonting nu när man tänker tillbaka. Jag ångrar hellre någonting jag har gjort en någonting jag inte gjorde. Jag menar, vem vill leva tonåren som en jävla nunna?
Nej jag så glad över att fått uppleva dessa tokigheter med dig, ångrar ingenting!




Nu vill jag bara avsluta med ett stort jävla GRATTIS! Jag älskar dig mer än du tror. Du har verkligen gjort mig till den jag är idag. Och jag är så jävla tacksam för det. Utan dig skulle jag vara en tråkig blyg tjej. O ja, jag vet att jag fortfarande är blyg, men inte alls lika mycket som förut.

Grattis grattis grattis på din dag min vän. Och snart så... är jag lika gammal som du, och då ska vi fortsätta att leva livet. Kanske blir det ännu bättre? ;) Undra vad vi kommer hitta på då...

Jag älskar dig
// Erika Edorsson

Helg

       2011-01-16 / 00:21:52



Jag och mamma har spenderat eftermiddagen/kvällen hos Hanna och Ann-britt. Mycket trevligt. Kollade in Hannas nya rum, fikade och så.


Igår så var jag hemma hos Erika med Josse o Sofia och hade spelkväll, det är alltid lika roligt!

Nästa vecka ska jag börja ta tag i saker har jag bestämt. Jag ska ta tag i bloggen, skolan och träningen. Kan behövas det. Så nu vet ni det! Nu ska jag sova då...

År 2010 - mars

       2011-01-14 / 16:29:51


Jag fyllde ju 17 år 7 mars och två dagar innan blev jag firad av finaste tjejerna! Blev bjuden på kinamat och bio. Efter det överaskade dom mig även med tårta hemma hos Linnea! :)


Jag köpte en ny mobil! Den jag hade slutade att fungera. När man skrev sms la den av och startades om. Ni hör ju själva, bra mobil om man inte kan smsa?

BIO

       2011-01-13 / 16:13:12



Ikväll är man bjuden på bio! Kul att liva upp dom tråkiga vardagarna med lite roligheter.

År 2010 - februari

       2011-01-12 / 22:25:39


Jag och Linnea hade 17-års fest för massa tjejer! Det var en kul och lyckad kväll. Sånna kvällar skulle det vara fler av. Fick fina presenter och ett supergulligt kort med en dikt/rim. Tänkte lägga upp en bild på det snart.


Jag och Linnea bokade även biljetter till Tunisien!!!

Läget

       2011-01-11 / 23:03:12

Först vill jag bara berätta att jag hade besöksrekord igår! Tack till er. :)

Idag har jag inte hunnit blogga, har redan fått läxor från skolan. Måste bara säga att skolan är så fruktansvärt jävla tråkig... hatar verkligen läxor. Hade i alla fall en skön dag idag. Började nio och slutade tolv. Imorgon bjuder dom även på en sovmorgon. Behövs verkligen! Har aldrig varit såhär trött dom här två dagarna i hela mitt liv. När jag sitter i skolan och blundar känner jag att jag skulle kunna somna. Så när jag kom hem från skolan lagade jag vofflor, gick ut med Elli och sen sov jag i två timmar. Underbart!

Imorn blir det en pluggdag efter skolan... jippe!!!!!!
Men nu måste jag gå och läsa min engelska bok... har läst en halv sida och har bokprat på fredag nästa vecka. Godnatt alla som orka höra mitt gnäll!

År 2010 - januari

       2011-01-10 / 22:14:17

Tänkte skriva lite om vad som hände förra året, alltså 2010. Idag börjar jag med januari!


Fotografering i Hudik! Vår vän Linnea fyllde 17 år så vi drog med henne till Hudik där vi fotograferades allihopa. Ja det var verkligen en storslagen present kan man säga! Kul var det, även fast jag själv inte hade någon "bli-bra-på-kort-dag".


Vi överraskade även Linnea med lite mer grejer när hon fyllde år! Vi var minst sagt fyndiga detta år.


Jag var helt galen i Desperate Hosewives och kollade på flera avsnitt varje dag.  Laddade hem olika säsonger, fick en box i julklapp och hade DHW-maraton. O ja, jag älskar det fortfarande! Lätt bästa serien.

Livet enligt Rosa

       2011-01-10 / 00:39:19


Ligger i sängen o kollar på "livet enligt Rosa"! Egentligen borde jag sova, skola imorn ju, men nu ska jag kolla på ett avsnitt till istället. Så himla mysig serie.

fredag + lördag

       2011-01-09 / 20:50:39




Har haft två underbara dagar tillsammans med Jessica!
Började med att jag hämtade henne på stationen i fredags och då fick hon följa med mig när jag klippte mig. Sen gick vi till stan och köpte godis till kvällen, vi gick även till mcdonals o köpte cheeseburgare och glass. Riktigt tjockt och gott!

På kvällen blev det tacos, godis o läsk, o vi hade laddade hem alla avsnitt av "livet enligt Rosa". Kommer ni ihåååg det programmet? Jag tyckte det var så fruktansvärt bra. O vem var inte kär i Ville? Vi kollade även på "Rosa the movie".

På lördagen sov vi riktigt länge, kollade lite mer på Rosa, gick en prommenad o så. Sen skjutsade mamma mig o Jessica till stationen o sen även hem hennes gamla kompis Helena som är på besök från Malmö till hennes föräldrar. När vi ändå var i Sörby-trakterna så tog vi en tripp hem till Catta o Ingela. Men Catta var ju inte hemma såklart.
Hade i alla fall två toppendagar!

600 spänn!

       2011-01-09 / 01:40:13




Det är inte varje dag man hittar 600 kronor inte!!!
Satt och kollade på massa gamla brev och då tog jag av en slump upp ett födelsedagskort bara för att kolla, och när jag öppnade det så hittade jag en massa pengar där i! Det roliga är att kortet är minst 2 år gammalt också. (om man räknar mig som 18 nu) Snacka om slarvig tjej. Men kul att hitta pengarna nu ju :)

Klippt mig

       2011-01-07 / 19:36:10



Idag har jag klippt mig! Det var ju nåt år sen sist. Känns i alla fall jättebra! Frisören var asschysst och det är förtsta gången jag har varit nöjd typ.

Nu har jag och Jessica nyss käkat tacos med min fula familj och nu sitter vi här vid datorn o äter godis o laddar hem lite filmer. Så snart blir det filmkväll för hela slanten!

Igår + idag

       2011-01-06 / 19:46:09

Igår:
Hela familjen käkade på lilla saigon, hur gott som helst, verkligen! Gjorde sedan några ärenden på stan.
På kvällen kom Erika och vi spelade fifa 11! Jag älskar verkligen det spelet. Jag vann alla gångerna. Vi kollade också på älskade Tsatsiki. Så sjukt underbara filmer.

Idag:
Idag tog jag äntligen en låååång sovmorgon. Sjukt skönt. Gick väl upp vid kvart i 2 och då satt Catta på bussen mot mig. Så fem minuter senare var hon här. Catta har pluggat lite till sitt fysikprov som hon har imorgon (fyfan!!!) och jag har läst jättegamla brev! Garvade lite åt vissa, hehe!

Vi har också kollat på en massa utomlandsresor! Shit vad underbart. Jag tror vi (min familj) ska åka någonstans runt första juni. Hoppas hoppas hoppas!!! Jag hoppas på Cypern.


Cattis älskar att plugga på jullovet!

Just nu sitter jag och lyssnar på Erik Hassle. Det var Linnea som fick mig att lyssna och det svänger ju katten! Fast snart ska jag gå upp och kolla på tv med min älskade mammis. Ska även tjata lite på henne att hon ska beställa en resa! :)

Dag 3 - Mina syskon

       2011-01-06 / 01:23:00




Jag har ett syskon, en lillebror som heter Tobias. Han kallas för Tobbe. Han är 14 år, kanske världens drygaste ålder... Om folk tycker jag är bortskämd, ja då ska ni se min lillebror. Han är en typsik sån där bråkig kille som skippar lektioner i skolan, skiter i att plugga och bara sitter vid datorn och tv:n. (Snäll jag var känner jag) Men han är faktiskt rätt smart, skulle han bara plugga nån timme om dagen så skulle det gå bra egentligen, men ja... dagens ungdomar. Egentligen är jag ganska avundsjuk att han vågar skita i o plugga ibland, för jag får panik om jag inte gör det. Men det är väl egentligen bättre en att skita i det...

En älskar att styrke träna så nu är han ju ganska mycket starkare än mig, så jag kan inte slå ner han längre. Vilket är rätt synd. Han har också vuxit om mig, såklart. Så nu känner jag mig inte så stor och överlägsen längre.

Vi har alltid lekt när vi var små, fast vi kanske bråkade mer än vad vi lekte. Fyfan vad vi har bråkat, slagits och skrikit till varandra genom åren. Förut älskade jag att reta honom för då blev han skitsur vilket jag tyckte var asroligt. Då var ju jag större och starkare. Men nu är det inte alls så... Nu är det han som retar mig som fan!!! För han är större och starkare än mig nu.

Tobbe har faktiskt haft oturen med sig gällande generna från mamma och pappa. Han är laktosintolerant (typ mjölkallergiker) så inge choklad för han inte. Det har han ärvt att mamma. Sen har pappa fört vidare sin gräsallergi till Tobbe. Sen är han även allergisk mot pollen, hästar, katter och lite hund. Fast det går bra med vår hund som tur är!

Trots att Tobbe är världens drygaste människa på denna jord så har han faktiskt sina trevliga stunder. (ytterst sällan men ändå) Så jag gillar honom trots allt!!!!

Upplands Väsby

       2011-01-05 / 01:15:54



Idag tog jag och mamma tåget ner mot Upplands Väsby där vi hälsade på hos min moster, Jessica och T-b. Vi kollade in deras nyrenoverade hus och det är så jävla fint! Jag blir så himla avunsjuk!!! Vill också ha det sådär fint och fräscht. Tur att vi ska byta golv och fönster här hemma snart då. Ah det var sjukt fint i alla fall.

Längtar tills jag kan flytta hemifrån och inreda min lägenhet precis så som jag vill ha det. Jag ska ha så himla mycket vitt! Jag älskar verkligen vitt, så himla fräscht. Mitt rum är ju vitt nu och jag älskar det. Synd att man inte har det så fett när man nyss flyttat hemifrån bara... Ajaaaaa, man kan ju drömma! ;)

Dag 2 - Min första kärlek

       2011-01-05 / 00:54:45

Min första kärlek hette Jesper och det var under låg- och mellanstadiet. Vi var tillsammans under långa perioder mellan 6års och femma ungefär. Jag var i närheten av han nästan hela dagarna, först i skolan eftersom vi gick i samma klass, och sen efter skolan eftersom han var tvillingbror till min bästa kompis. Kan ju inte säga att detta var speciellt seriöst, men jag kommer ihåg att jag verkligen gillade honom! Det var inte bara så att jag var tillsammans med honom bara för att, utan jag gillade verkligen honom.

Vi var även "bästa kakkompisar" som vi kallade det. Det var för att vi snodde kakor ur deras skafferi. Erika hans tvillingsyster var väl lite fegare så det var vi som tog flest! Hahahha.

Tidsinställt inlägg!

       2011-01-04 / 14:00:00

Tänkte att jag skulle prova göra ett tidsinställt inlägg. Har faktiskt aldrig gjort det förut! Det är ju egentligen riktigt bra grejer det. 

Så när ni läser det här inlägget är jag framme i Upplands Väsby hos min moster med familj. Dom har nyss flyttat från deras lägenhet till en villa. Dom har även renoverat hela villan! Så jag är där och kollar hur det ser ut och så. Har förmodligen det väldigt roligt just nu med min käre vän Jessica! Pusselipuss

Skridskor på Hagaströms ip

       2011-01-03 / 23:15:15




Idag var det 9 stycken oerfarna hockeytjejer på isen i Hagaström. (Mina och Evelina saknas på dom två nedersta bilderna) Vi mötte några killar som kanske var 10 år gamla? Det var i alla fall väldigt roligt och vi vann! Vi var ju också typ dubbelt så många men det struntar vi i.
Det var en annorlunda med mycket rolig eftermiddag allt! :)

Senare mot kvällen tog jag bussen hem till Josse dit också Sofia dök upp. Hade en mysig och rolig spelkväll! Grymma tjejer dom två.

Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon tar jag och mammisen tåget ner till Upplands Väsby och hälsar på fint folk! Måste säga att det är en grym start på den nya året! :)

Nyårslöften + lite av mitt 2010

       2011-01-03 / 00:15:49



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, kommer inte ihåg om jag hade några äns
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Min gammelmormor
5. Vilka länder besökte du? Finland, England och Tunisien
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ja
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 20/6-?, 18/9-24/9, 31/12
8. Vad var din största framgång 2010? Blivit mer spontan
9. Största misstaget? Vet inte riktigt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Några förkylningar har jag väl haft
11. Bästa köpet? Min flygbiljett till Tunisien!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Biljetten till Tunisien, helt klart.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mina vänner och familj!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Waka waka!!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåts med vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn
18. Blev du kär i år? Nej
19. Favoritprogram på TV? Desperate housewives
20. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja
22. Något du önskade dig men inte fick? Ja
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Linnea kom med blommer!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det är klart
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Det vet jag inte? Inspireras av andra i alla fall.
26. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, resor!
27. Vilken kändis var du mest sugen på? - Måste vart Robert Pattinson, Ryan Sheckler o nån mer?
28. Vem saknade du? Jessica, Hanna lite släktingar.
29. De bästa nya människorna du träffade? - Hanna!
30. Planer för 2011? Har så mycket grejer jag vill göra! Resa, jobba, vara med mina vänner o familj och bara leva livet. Nr 11 är mitt favorit nummer, det här kan bara bli bra! Året verkar börja toppen också! Så glad just nu :)

1 januari 2011

       2011-01-02 / 00:24:19

Vilken grym kväll jag hade igår alltså! Så jävla roligt var det. Linnea har alla bilder på sin kamera och hon hittar inte sin sladd så ja... vi får se när det dyker upp bilder då.

Har ju även varit i Uppsala med Linnea och shoppat upp en massa pengar på mellandagsrean, dom bilderna kommer också senare. Det var ialla fall en underbar dag!

Idag har jag bara tagit det lugnt tsm med Linnea och kollat på film. Skönt det.