Cellofan

       2011-09-30 / 15:14:20



Hallå på er!
Provade en ny redigering idag som heter cellofan. Man blir lite yr i huvudet när man kollar på  bilden men det blev rätt coolt tycker jag.

Idag är det fredag och tro det eller ej men jag ska på gudstjänst ikväll. Det har med skolan att göra. Lite drygt att det är kl 20-21 bara, men annars ska det bli ganska intressant. Gudstjänsten är liksom mest till för folk med problem t.ex. alkoholister som behöver stöd innan helgen kommer. Tror prästen också är en nykteralkoholist.

Nu måste jag tyvärr plugga ett tag. Ha en bra fredagkväll! :)

Crazy Ika!

       2011-09-29 / 18:35:43



Ja, Ika är då mitt smeknamn jag blir kallad av familjen hehe. Heter man Erika ska man väl också få en smeknamn eller hur? ;)

Bjuder på en riktigt suddig och rätt ful bild idag. Känner mig otroligt stressad och trött över allt plugg jag behöver göra just nu. Känner mig verkligen inte som jag ser ut på bilden så att säga. Jag ska försöka ta tag i plugget i en timme nu innan "halv åtta hos mig" och "Idol" på tv. Vi hörs! :)

Gosisen

       2011-09-28 / 16:00:02


Har ni sett nå sötare va? Nej tänkte väl det. Knäppte en bild på Ellisen nyss o hon blev så söt så hon förtjänade ju att hamna här på bloggen. Annars då, jo jag har en hel hög med läxor att göra känns det som. Även om mestadels av den där "högen" inte är en riktig hög, då allt finns på datorn typ. ;)

Gillar ni min nya header föresten? Tycker den blev rätt ball jag.

Mys-tisdag

       2011-09-27 / 18:47:45



Om ni kollar på bilden så ser ni i princip min tisdagkväll. Lite plugg o bloggning med mera på datorn, ansiktsmask, en solotidning o så unnade jag mig en choklad! Det med lite halv åtta hos mig o idol på tv kan ju inte bli fel det inte. Sitter o lyssnar på asgrym musik just nu också. Hare gött jag. Hoppas ni också har en go tisdag!

Tårta

       2011-09-26 / 17:12:57



I helgen har jag smaskat på massor av tårta, eftersom mormor min fyllde år! Har även haft främmande här hela helgen det är därför bloggandet legat på botten. Helgen har i alla fall varit riktigt toppen! Så himla mysig och härlig. Hade ju som sagt främmande, käkat god mat, fika o godis, haft filmkväll o åkt till köpis.

Idag har jag även haft studiedag vilket var awesome. Har fixat lite plugg o nu kollar jag på inspelat idol. :)

Tar en långprommis med hunden!

       2011-09-23 / 13:13:41


Tjenare tjenare!
Slutade halv tolv, har nyss gräddat våfflor och ätit dom såklart o nu har jag tänkt ta ut hunden på en lite längre runda. Kan vi båda behöva. Så nu blir det ut i friska luften med musik i öronen. Senare på kvällen ska jag ut o käka, men vi hörs väl!

Tack Linnea!

       2011-09-21 / 18:49:43


Har ju inte visat min present jag fick av Linnea! Så här står det:

Jag tänkte att eftersom du är en sådan fin person
ska du inte få en vanlig present såsom nagellack eller en melon
Nej, något där vi kan skapa flera minnen
Ja, sånt som kan tillsfredställa våra sinnen
Minnen med dig kan man alltid ha för få
Nej, mycket bättre än när man är med dig kan man inte må

Så jag tänkte, att få må bra och vara med dig är ingen jag nekar till
så varför inte ge en present där jag kan få umgås med dig, hoppas du följa med vill
På samma typ av område vi en gång tidigare vart
men nu denna gång blir det utan föräldrar och med mera fart

Eftersom du mydig blivit, och jag inte dig en ordentlig present givit
får du här en upplevelse som vi ska uppleva tillsammans du och jag
Datum och tid är icke spikat, nej du får själv välja dag

Så svara nu på denna enkla fråga min fina tjej:
Vill du följa med på en kryssning med mig?

Tack så mycket Linnea!

Sitter i bibblan.

       2011-09-20 / 16:03:45


Hej! Sitter i skolan o hittade den här bilden i mitt arkiv på bloggen... dock ångrade jag mig förra gången o laddade aldrig upp den. Kanske ett smart val? Hehe.

Aja, sitter i bibblan på skolan och har precis blivit klar med min o Cattas redovisning av Grundvatten... typ. Lite senare kommer pappa och hämtar mig o så åker vi på släkt kalas. Hoppas det bjuds på nå gottigheter. Nu ska jag plugga lite till sen drar jag härifrån, ciao!

Jag och hunden min!

       2011-09-19 / 15:47:22



Ja nu fick det bli såhär, Elli var snyggst på den ena bilden o jag på den andra. Så då fick jag kombinera dom helt enkelt.  ;)

Fick sluta 20 över 1 istället för 5 idag. Inte helt fel det inte! Så nu sitter jag i soffan o myser lite med min blöta hund som varit ute o gått i regnet. Jag o Tobbe spelar hänga gubbe mot varandra o jag tror det är jag som är bäst faktiskt. Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Har en liten sak på gång också som jag ska berätta om. Men för det behöver jag fler prenumeranter! ;)

Kopp varm choklad

       2011-09-18 / 16:40:46



Hej på er!
Söndag idag och mulet väder. Perfekt för att städa mitt rum.  Det ser verkligen ut som skit. Jag som alltid brukar ha så rent o fint... Tog en liten pause i städandet med en varm kopp choklad. Lite höstmys sådär. Men antar att jag ska fortsätta med städningen nu. Vi hörs!

Paddlat i Gavleån.

       2011-09-17 / 18:20:22



Idag vaknade jag riktigt tidigt, redan vid 9! Så jag, pappa och Tobbe tog våran kajak och grannens kanadensare ut på ån i det fina vädret. Riktigt härligt var det. Fast jobbigt i armarna då.

Igår så hade vi kräftskiva här hemma och åt en massa godsaker! Men sen blev det slut på det roliga... mormor ringde och sa att morfar fått åka ambulans in till sjukhuset. Så vi tog en taxi dit sen. Att spendera fredagkvällen på sjukhuset är ju inget man räknar med o vill precis...

Gran Canaria del 1.

       2011-09-14 / 19:14:37


Bild1: Jag i växthuset. Bild2: Catta på stan. Bild3: Jag o Catta på stranden. Bild 4: Gänget påväg ut. Bild5: Mat på kinarestaurang. Bild6: Jag o Catta på kinarestaurangen. Bild7: Gänget ute på nån bar. Bild 8: Jag dricker drink.

Ja det här är då första delen av Gran Canaria resan. Har så många bilder att visa så det får bli flera delar. Det här är lite bilder från första veckan. Nästa gång kommer det bli lite mer strandbilder! :)

GC

       2011-09-13 / 21:17:06



Bjuder på en liten bild från Gran Canaria idag. Har ju helt glömt bort att lägga upp bilder därifrån! Vad är det för tokigheter? Så imorn får det bli en Gran Canaria del 1. Påminn mig!!

9/11

       2011-09-11 / 17:58:44



Idag är det 10 år sedan al-Qiuda kapade några flyplan och åkte in i World Trade Center. Så sjukt att det finns människor som gör sånt här... Det måste ju slagit slit i huvudet på dom nå rejält. Hoppas bara inte det händer något idag, eftersom det är en årsdag idag. 10års dag till o med. Fast säkerheten är ju extremt hög just därför också så jag tror inte det händer något!

Klassfoto idag!

       2011-09-08 / 16:50:07


Idag hade vi skolfoto och alla treor kör ju på spexfoto. Vi kom på vad vi skulle göra typ idag... haha så sämst! Vi ville typ protestera mot Sodexos mat kan man säga. Alla i vår klass äter ute jämt! Ja kortet blev ju inte speciellt kul eftersom vi kom på så sent vad vi skulle göra. Men men, här har ni en titt på min klass i alla fall! :)

Ser ni mig?

5 minuter av din tid!

       2011-09-06 / 16:11:41



Yes... jag hatar cancer mer än allt. Jag kommer aldrig börja röka eller sola solarium. Never. Sjukt onödigt.

Fiesta!

       2011-09-03 / 20:21:28



Blev en rolig kväll ute på krogen igår! Började med förfest hemma hos Anna och sen drog vi vidare mot Slick. Blev en riktigt trevlig kväll med massa trevliga människor! :)

Idag: plugg och nu tvmys med massor av onyttigheter! Moster sover här. :)