Nytt pågång

       2011-03-31 / 23:13:52



Igår var jag ute i solen och knäppte massor med bilder på mig själv, vill ha en ny header nämligen! Så vi får väl se om det blev någon bra bild som passar... Vill uppgradera designen till lite vårigare för nu är jag så himla trött på den här vintern.

Är det bara jag som känner att man är så mycket gladare nu när det är sol ute länge på dagarna? Idag efter att jag tränat ki boxning var klockan halv 7 och solen sken fortfarande, underbart!!

Nu ska jag lägga mig, imorgon är det en ny dag hörrni! Sov sött.

Finaste tjejen!

       2011-03-29 / 17:21:59




Det finaste jag vet!♥

Tjena!
Tisdag idag, vilket betyder min favorit vardag. O denna tisdag har verkligen varit på topp. Fick sluta 12 istället för halv 4. (Eller när vi slutar..?) Så jag har spenderat dagen med brorsan som också slutade tidigt. Vi har käkat kinabuffe, gått långprommis med Elliplutten, spelat pingis och sen blire tv-spel hehe! Idag är det även Sverigematch och DHW som gäller, grymt!

Har även städat rummet så det är fint igen. Muy bien. Ska fixa lite plugg nu, så jag kan spela tv-spel med gott samvete. Ha en bra tisdagkväll hörrni!

Krogen+fredagkväll!

       2011-03-25 / 21:25:12



På bilden ser ni min fredagkväll. Har tjockat med MAX-mat. Skitgott. Det är typ det jag gjort ikväll för jag är fruktansvärt trött o jag ska gå o lägga mig nu. Jag sov knappt 3 timmar inatt så det är därför. Igår kväll vid 7 tiden så bestämde jag mig för att följa med Linnea ut på krogen tillsammans med hennes klasskompisar Wille och Cagri. O det blev en väldigt rolig kväll! Vi kom hem till Linnea igen vid 3 på natten och sen skulle vi upp till skolan, haha lagomt slitna. Men det var bara skoj. En riktigt långhelg blir det här.

Imorgon åker jag och Linnea till Uppsala och shoppar också. Fyfan vilken bra helg det här är! Krogen+shopping i Uppsala med en underbar vän. Fat. Så nu ska jag fixa det sista inför Uppsala imorn o sen ska jag dö i sängen. Natti!

Det går bra nu!

       2011-03-22 / 18:06:32



Tjenare mannen!
Igår så överaskade Linnea mig rejält efter min träning. När jag kom ut från cirkelfysen, så lägger hon händer på mina ögon och jag hade verkligen ingen aning om att hon skulle vara där. Så himla kul! Hon hade frågat i receptionen om det fanns någon Erika Edorsson som tränade här haha! Så vi gick o köpte ben&jerry's o åkte hem till mig o mös och pratade om livets större och mindre problem.

Måste bara säga att den till vänster som jag aldrig smakat förut, "Fairly Nuts", var så hiiiiimla god! Den rekommenderar jag starkt.

Idag är det tisdag, som åter har blivit min favoritdag! Pga Desperate housewives såklart. Har varit en fin dag, först skola, sen tog jag en långprommenad med min iPod när jag kom hem, mamma lagar carbonara i köket(!!!), vi har vindruvor hemma och det är DHW ikväll! Yes, jag mår bra.

Söndag

       2011-03-20 / 16:58:05



Den här söndagen har sett ut som alla andra söndagar. Slapp som attans. Det är nästan lite tråkigt, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Klockan är redan fem? Har hunnit städa mitt rum i alla fall. Älskar när det är rent. Tydligen så är det jättefint väder. Så tror jag ska ta en promenad tillsammans med min nyladdade iPod innan det blir mörkt. Sen ska jag boka in lite träningspass till nästa vecka faktiskt!

Ikväll blir det sista avsnittet av "Solsidan". Kommer sakna det på söndagarna sen som fa-an! 

Vilken härlig dag!

       2011-03-16 / 16:28:34



Talet idag gick superbra! Var så jävla glad när det var över, nu är det sluuuut på provveckan!
Efter skolan åkte jag in till stan och tog hål i örat där uppe! Supernice! Cattas födelsedagspresent till mig. Gjorde inte ont alls. Okej det kändes lite, men det gjorde absolut inte ont. Så tveka inte om ni är rädd för smärtan.

Senare mötte jag upp mamma för en lunchdejt. Hon bjöd på kinabuffé. Galet gott.

Efter det tog jag bussen till mormor o morfar för att hämta min lilla pärla Elli, så tog vi bussen hem. Så nu sitter jag här vid datorn och vet inte alls vad jag ska göra. Jag är ju inte så van med att inte ha nå plugg att göra haha. Så har ni nåt förslag är det bara att hojta till!

Måndagsplugg

       2011-03-14 / 16:44:13



Befinner mig just nu pluggandes på sängen. Två dagar återstår av den här provveckan. Så på onsdag kväll kommer livet att leka för mig, det är den bästa känslan jag vet, när allt är klart.
Just nu håller på med ett svenska tal jag ska hålla på onsdag. Gillar inte att hålla tal, men ja, så farligt är det väl inte egentligen.

Vad tycker ni föresenten om mina nya kuddar som ligger i sängen?
Fick dom i födelsedagspresent förra veckan. Jag tycker dom är skitsnygga i alla fall!

Grattis Jessica!

       2011-03-13 / 21:32:04



Idag fyller min kära vän Jessica 17 år! Så ett stort grattis till dig!!! Jag hoppas din dag har varit alldelles underbar med fina presenter och tårta och allt där till. Hoppas vi ses snart! Pussss

VILL HA NU! Weekday/Monki

       2011-03-13 / 00:14:47



Okej värsta bildbomen men... SÅ JÄVLA SNYGGA GREJER! Om jag var rik skulle jag köp allt kan jag lova! Shit vad jag är shoppingsugen alltså.

Och nej, jag är inte död! Har bara inte hunnit blogga, är mitt uppe i en provvecka, och ja, det är lika otrevligt som det låter. Efter onsdag då fan är jag på G igen!

Kan ju passa på att dela med mig av mina åsikter om melodifestival också. Jag tyckte inte Eric Saade skulle vunnit. Låten var väl inte dålig men inte heller bra. Lite töntig tycker jag. Jag hejade på Swingfly, Nicke Borg och Sanna Nielsen. Typ. Aja... vi få ett snyggt ansikte till Tyskland i alla fall ;)

Vinn en resa till Cypern!

       2011-03-08 / 22:12:18

Jag är med i en tävling hos solresor.se där man kan vinna en resa till Cypern då man får agera resereporter. Direktlänk till tävlingen hittar du här: http://www.solresor.se/resa-till/tema/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=22 

Man ska även länka sitt drömresmål, och det var ganska självklart för mig då jag alltid velat åka till Dubai! Här hittar du mitt drömresmål: http://www.solresor.se/resa-till/forenade-arabemiraten/dubai/burj-al-arab/ 

Förstå vilken chans detta är! Skulle vara så otroligt roligt att vinna! :)

18 år idag!!!

       2011-03-07 / 06:00:00





Idag blir jag hela 18 år! Känns väldigt stort faktiskt, blir ju myndig o allt. Äntligen får man börja gå på krogen o sånna roliga saker. Känns faktiskt riktigt skönt att bli 18, känns det som om man blir mer fri och får göra vad man vill enligt mig i alla fall. Hihi.

Ska fira med presenter, cheesecake och kinamat! Blir nog en bra dag. Det är ju inte varje dag man fyller vuxen liksom, så jag ska njuta så mycket som möjligt!

Födelsedagskalas!

       2011-03-06 / 22:38:46


Världens sötaste lilla kusin Lucas! (Och ja, vårt golv är fult vi ska snart byta det hehe!)

En till supersöt kusin som leker med bilar. Elli blev även nyfiken.


Vill börja med att säga att jag vet att det är riktigt kassa bilder!
Men men.. igår hade jag födelsedagskalas för släkten för imorgon fyller jag 18 år! Fick massa bra grejer. Fick ett en låda med 3 kastruller och en stekpanna från IKEA av mormor o morfar precis som jag önskat mig. Fick även presentkort på IKEA, presentkort på Kicks, biokort och en marabou choklad som jag sitter och äter på ni hihi.

Min moster, Jessica o T-B stannade kvar för melodifestivalmys på kvällen med varma mackor o ännu mer fika. Är det bara jag som tycker att Loreen är bra!? Aja, the moniker gick i alla fall vidare!

Nu ska jag fortsätta plugga lite sen ska jag kika film och vänta på att jag fyller 18!

Gran Canaria!

       2011-03-04 / 00:40:23




Jag och Catta, en kompis, har fått jobb 3 veckor på Gran Canaria! Hur sjukt nice är inte det egentligen? Kolla bara på bilderna, man längtar ju redan dit! Ska verkligen bli superkul. Blev så jävla glad när dom ringde och sa att vi fått jobb där. :D Så den 25 juli till 15 augusti vet ni vart jag befinner mig. Kommunen fixar resan, boende och mat så vi behöver inte betala nånting!

Det som är så himla tråkigt är att jag inte kommer få träffa min Linnea på hela sommaren typ. Hon har jobb i Spanien typ hela juli, så vi kommer bara ses i juni... :( Så jävla tråkigt så jag dör...

Sen oroar jag mig inför resan dit också, det tar nästan 6 timmar att flyga och ja... jag HATAR att flyga!! Men det är det lätt värt asså! ;) Jag är så himla glad över det här och det kommer att bli så jävla kuuuuul! :)

Har både Cypern och Spanien att se fram emot i sommar då! Gryyyymt. Sen kommer jag ju även tjäna en massa sommarjobbspengar så jag har råd att resa ännu mer, men ja vi får se hur det blir med det ;)

Fira Erika och Josse!

       2011-03-02 / 18:18:37




Igår var det massa fina tjejer hemma hos mig! Vi överaskade Erika och Josse med presenter och fika. Dom fyllde 17 år i december så ja.. vi är inte dom snabbaste. Men bättre sent än aldrig som sagt! Dom fick massor roliga saker. Josses favorit var nog tavlan som ni ser på bilden här över, hahahha!

Bilderna är inte dom bästa men orkade inte redigera o hålla på.