Läs en intervju med mig!

       2011-11-30 / 16:41:05



Klicka på bilden för att se en intervju jag var med i hos http://jojjjjohs.se! Riktigt kul att svara på intervjuer. Kika in där så kan ni se vad jag tycker om julen! Tryck här eller på bilden. :)

Tänd ett ljus.

       2011-11-29 / 16:20:53


Nu är det jul igen. Den bästa högtiden för oss som har pengar och som får fira den med våra familjer. Den värsta högtiden för dom som inte har pengar och som inte har någon familj att fira med. Hemlösa och fattiga. Ville bara påminna alla om att vi har det så himla bra. Vi behöver inte frysa ihjäl på julafton. Om du inte kan hjälpa någon som har det dåligt så tänk på att vara glad för det du faktiskt har. Sura inte över att du inte fick den julklappen du önskade dig. Tänk vad lycklig du är istället för att du sitter med din familj i ett varmt hem och kollar på Kalle Anka och äter dig proppmätt av den goda julmaten. Var glad för det du har.

Bilder från torsdagsutgången!

       2011-11-28 / 17:32:35


Såhär en tråkig måndag kan det ju vara lite kul att kolla tillbaka på den roliga helgen! I torsdags gick ju klassen ut på krogen och shakade loss. Det var huuur kul som helst! Vi började hemma hos Lina drog vidare till krogen och avslutade på McDonalds. En riktigt bra kväll/natt helt enkelt. :)

1:a advent

       2011-11-27 / 19:20:57


Mamma bakade lussekatter idag lagom till första advent. Riktigt gott var det kan jag säga er. Det snöade även här hos oss idag! Dock var det blandat med regn men det låg faktiskt liiite snö på marken sist jag kollade. Hoppas verkligen att vi kan få lite snö nu så det blir mer julkänsla.

Riktigt kul att jag har fått 20 följare på bloglovin' också! Är så glad. Kul att ni vill läsa min blogg. ♥

Breaking dawn part 1.

       2011-11-27 / 01:26:57


Såg del 1 av Breaking dawn ikväll. Den var jättebra tyckte jag, twilight-fan som man är. ;) Längtar verkligen efter del 2. Den kommer säkert att vara gryyym!

Look for tonight

       2011-11-24 / 17:41:16


Knäppte av några pinsamt snabba bilder på vad jag ska ha på mig ikväll. Men tänkte att jag måste ju visa hehe. Har köpt ett nytt linne som jag ska använde, tyckte det var jättefint! Till det blir det skorna på bilden och ett par svarta jeans. Ska ut på krogen o så idag med ett gäng från klassen. Kommer nog bli skitkul! Snart kommer Catta hit så ska vi fixa till oss och sen ta bussen mot Lina där klassen ska samlas! Vi höööörs.

I had the time of my life

       2011-11-22 / 20:44:27



Ville bara säga att lev livet som du vill. Det finns ingen som kan säga vems liv som är det bästa. För vi gillar så pass olika saker. Det är bara du som kan göra ditt liv så bra som möjligt. Gör det du tycker om att göra. Gillar du att sitta hemma o kolla på tv o gosa med hunden, ja gör det då. Gillar du att vara ute och festa med kompisarna o träffa nya människor, gör det. Gillar du att måla, måla! Gillar du att läsa böcker dag ut och dag in, ja men gör det då. Du får göra precis vad du vill.

Live the life you love, love the life you live.

Husvisning.

       2011-11-20 / 16:51:44


Har varit på husvning idag! La upp två bilder från huset och visst är det fint? Är faktiskt riktigt sugen på att flytta dit. Tror jag i alla fall. Vi får väl la se. Mamma och pappa verkar ganska intresserade i alla fall. Riktigt fint hus. Ja jag vill nog flytta!!

DEN STORA FRÅGAN:

       2011-11-19 / 15:39:36


Idag när jag satt o käka mina goda sega ostkrokar kom jag på den här viktiga frågan. Alla säger ju olika! Så nu undrar jag om ni säger ostkrokar eller ostbågar? Men självklart så heter det ju ostkrokar... right? :)

Redo för december!

       2011-11-18 / 16:03:06


Nu har jag införskaffat mig en chokladjulkalender så nu är jag redo för december! Mig har man inte hört mycket av på sistone, men nu har jag samlat på mig nya krafter. Är för tråkigt att inte blogga. ;) Är riktigt sugen på en ny vinterdesign. Har en bild i mitt huvud som ser riktigt bra ut. Vi får se vad jag kan fixa.

Ikväll blir det fredagsmys med en kompis. Har köpt massor av godis o ostkrokar. Det käkar vi framför idol. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll! Annars så ses vi ju på twitter? :)

Måndag igen.

       2011-11-14 / 18:29:12


Knäppte av två snabba bilder nyss och det fick bli på mitt fina linne och min fina hund. Händer annars då? Väntar bara på att klockan ska bli halv åtta så jag kan kolla på "halv åtta hos mig". Då ska jag smaska till det med lite kladdkaka o grädde. Mums. Blir en fin måndagkväll i alla fall. Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Vore skiiiitkul om ni ville följa mig på twitter! Twittrar var o varannan minut typ. Lägg till erikaedorsson. Puss!

Never say never

       2011-11-13 / 13:40:09


Kollade på "Never say never" igår för andra gången tillsammans med Linnea. Måste erkänna att jag typ blivit kär i honom. Nej men han verkar vara hur hääärlig som helst ju. Det är sjukt coolt att se hans resa till artist i filmen. Han bryr sig verkligen om sina fans, familj o vänner. Det är sååå sött när han tar upp en liten tjej som får sjunga i hans knä. Ååååh. Blir det ingen konsert i Sverige snart eller? ;)

Gillar ni Justin Bieber?

Fortfarande höst

       2011-11-12 / 13:13:28


Tycker inte ni att det har varit en väldigt lång höst? Jag vill att det ska bli juuuul nu. Det är lätt den mysigaste tiden på året. Så nu tycker jag att det ska bli december och massa fin snö. Jag vill baka pepparkakor , lussekatter o andra gottigsaker till julen, kolla julkalendern, tända adventsljusen, julpynta, köpa julklappar, slå in julklappar, öppna julklappar, klä granen, klämma på alla paket, äta julmat, kolla Kalle Anka, lyssna på julmysig, äta tomtegröt... Det är sjukt vad jag faktiskt längtar!

11-11-11 11:11:11

       2011-11-11 / 15:28:13


Lyckades print screena min datorskärm när klockan var 11:11:11 idag den 11 november 2011. Vet ni vad som är så roligt? Jo, nummer 11 är mitt turnummer! Det borde ju hända mig någonting jättebra idag! Har faktiskt köpt triss lotter idag, men dom ska pappa få. Jag skulle faktiskt vilja gifta mig idag eller få ett barn. Men det känns ju lite svårt när man är singel? Lite ung också kanske. Jag bara väntar på att något roligt ska hända mig! :)

Alltid i våra hjärtan ♥

       2011-11-04 / 18:57:49



Du var den finaste morfar man någonsin kunnat få. Kommer aldrig riktigt förstå att du nu är borta. Men helt borta är du inte. För vi kommer inte att glömma dig. Du kommer alltid att finnas inom oss. Du lever kvar hos oss. Nu finns det ingenting vi kan göra, fast det är fel, vi kan tillsammans stoppa cancern, så att den inte tar fler liv. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får det bra nu. För jag vet att din själ lever vidare. Kanske vi också ses snart. Till sist vill jag bara säga att jag älskar dig och att vi alla saknar dig otroligt mycket. ♥

Ego

       2011-11-03 / 16:24:46


Lockade håret idag. Av typ ingen anledning alls. Kul o prova på lite saker nu när det är lov. Tog i alla fall lite bilder på mig själv. Har inte gjort mycket alls idag. Förstår inte var all tid tar vägen. Ikväll kommer i alla fall Jessica hit och sover mäd maj. Blir myspys. Har laddat hem sex and the city 2 som vi kan kolla på ikväll. :)

Lekt med pappas iphone

       2011-11-02 / 17:44:22


Idag åkte jag in till staden med Tobbe. Vi köpte lite fint till mamma som fyller 42 år på lördag. Sen gick vi även o åt på Buddy's. Satt som en smäck det! Marinerad kyckling, pommes och tzatsiki. Yummie! Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo nu ska jag städa klart mitt jävla rum. Brukar inte gå såhär trögt som gör nu. Imorgon får man ju sovsällskap så skulle vara lite trevligt med o ha det rent o fint. :)

Förresten! Om ni vill följa mig mer än har på bloggen är det bara o följa erikaedorsson på Twitter! Uppdaterar fleeera gånger om dagen. See you there ;)