Dag 2 - planer/drömmar/mål du har

       2012-01-31 / 16:27:56


Först av allt så vill jag ta studenten i juni, det ska bli så fruktansvärt roligt och skönt!!! Längtar som jag vet inte vad, samtidigt som jag inte vill sluta skolan.. Sen så vill ja dra iväg utomlands, till USA, till California. Där skulle jag vilja jobba ett tag, typ på ett café eller liknande.


Skaffar mig en lägenhet i California, Los Angeles skulle ju inte sitta helt fel. Lägenheten kanske inte bli liiika fin som den på bilden dårå men bara man hittar någon blir jag nöjd. Stannar där o jobbar ett tag.


Njuter av livet då jag inte jobbar, hänger på stranden och äter frozen yoghurt! Sen får jag väldigt gärna även hitta mitt livs kärlek någon gång under den tiden.


Efter att jag har jobbat ett tag vill jag verkligen göra en road trip runt heeela USA och se allt! Det är en stor dröm jag har, det skulle vara så sjukt kul!


Min kille ska fria på något jätteromantiskt sätt, det är självklart hans uppgift att fria hehe. Vi flyttar till ett stort fint hus någonstans som gärna få vara vitt. Inomhus ska det vara ljust och fräsch och gärna lite äldre stil. Sen så blir det bröllop!! Ett bröllop på stranden skulle kanske vara hur mysigt och fint som helst!


Barn blir det sen! Jag vill ha fem barn, just nu i alla fall. Dock så behöver inte alla vara så jämngamla, det kan bli väldigt jobbigt. Men jag vill verkligen ha många barn! Sen så vill jag ha en hund också, som ska heta Happy. Skulle bli jätteledsen om min man var allergisk eller inte gillar hundar för jag älskar dom!

Det här är mina planer för livet! I nuläget har jag ingen aning om vad jag vill jobba med, men det här är något jag verkligen vill. Att flytta till USA skulle va så coolt! Hinner kanske ändra mig senare men just nu är detta mina planer för livet. :) Alla bilder är tagna från weheartit.com

Helgen

       2012-01-29 / 18:34:15


Bild från i fredags inne på Slick.

Har haft en toppenhelg verkligen! I fredags hade Linnea 19-årsfest hemma hos henne där det bjöds på gosaker, frågesport o annat skoj. Senare drog vi vidare ut på krogen o dansa! Asroligt. På lördag kom mormor o vi åt smörgåstårta o grejer. På kvällen gick jag o Catta hem till Linnea o kolla på gladiatorerna och hade filmkväll med massa gott! Sov kvar där med o när jag o Catta vakna var Linnea o jobbade.. haha stackarn! Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på film o varit ute o gått. Nu måste jag dock plugga ett tag. Vi höööörs :)

Dag 1 - Presentera mig själv

       2012-01-28 / 16:26:09



Jag heter Erika och är 18 år. Jag bor i Gävle i ett gult radhus, i Hagaström för att vara exakt. Gävle är väl mest känt för sin stora julbock som folk alltid bränner ner, hehe. Jag bor i källaren i ett stort vitt rum (älskar vitt!) vilket är väldigt nice då man får vara ifred oftast. Jag går tredje året på gymnasiet på Polhemskolan och eftersom att jag är så teknisk av mig går jag teknikprogrammet. Nej så är det iiinte. Men men, jag trivs rätt bra där, ibland är det väldigt jobbigt men det funkar. Jag skulle i alla fall säga att jag är duktig i skolan och har bra betyg.

På fritiden då så gillar jag att vara med mina kompisar såååklart, gillar också att fota även fast jag inte alls är bra på det, kan ingenting om inställningar o så på kameran vilket är synd. Fotboll var en stor del av mitt liv förut, jag spelade det i typ 10 år tror jag. Ibland saknar jag det väldigt mycket! Nu har jag istället skaffat friskiskort så försöker väl träna där nu.
På helgerna gillar jag både att gå ut på krogen o festa o även att bara vara hemma o mysa i soffan framför tv:n. En perfekt helg för mig skulle nog vara att man går ut på fredagen, på lördag så sover man ut länge länge och har filmkväll på kvällen o sen på söndagen så får man fixa allt plugg man har att göra. Inte för att plugga ingår i den perfekta helgen egentligen men man har ju alltid något att plugga tänkte jag.

Ja jag vet inte riktigt vad jag mer ska berätta så detta får duga! Tycker det är skitsvårt att berätta om sig själv faktiskt. Men nu vet ni lite om mig i alla fall! ;)

31 dagar.

       2012-01-27 / 00:05:07

Nu är det dags för mig att göra en sådan här lista! Tycker det är rätt kul att läsa om sånt här på andra bloggar och det är kul att skriva om sig själv också. Kommer kanske inte att skriva ett inlägg varje dag, troligen inte, men ska göra mitt bästa! ;) Snart kommer en presentation om mig upp!

Dag 1 - Presentera mig själv

Dag 2 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 3 – Det här upprör mig
Dag 4 - Mina föräldrar
Dag 5 - Mina syskon
Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 10 intressanta fakta om dig själv
Dag 7 - Vad är kärlek?
Dag 8 - Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 9 - Smeknamn du har och varför
Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 11 - Dagens klädsel
Dag 12 - Min tro
Dag 13 - Min favoritmat och favoritgodis
Dag 14 - Den här veckan
Dag 15 – Något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 – Din favoritidol och varför
Dag 21 - Den här månaden
Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 23 - Ett ögonblick
Dag 24 – Resor jag varit på
Dag 25 - Det här får mig att må bättre
Dag 26 - Det här får mig att gråta
Dag 27 - Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Min favoritplats
Dag 30 - Det här saknar jag
Dag 31 - Saker jag vill göra innan jag dör

Onsdagskväll

       2012-01-25 / 18:52:46


Här ska jag spendera min kväll. I soffan i mitt rum med lite plugg. Har vart dåligt med det på sistone så ska försöka få lite gjort ikväll. Har ju sällskap av hunden i alla fall, eller ja hon håller på att bädda ner sig i min säng just nu. Tar ett break när "halv åtta hos mig" börjar. Älskar det programmet, så gött att det har börjat igen! ;)

Erika

       2012-01-24 / 20:41:11


Idag är det Erika som har namnsdag. Fick en namnsdagspresent på morgonen som innehöll tre nagellack! Jag älskar nagellack så det var ju braaaa. Annars idag då så har jag åkt ut till Engeltofta o knäppt kort till ett skolprojekt... När jag kom hem slocknade jag på soffan i nåra timmar, underbart! Har även gått en långprommis. Japp, det var min händelserika tisdag det!

Balklänning

       2012-01-22 / 15:41:03


Har tittat runt lite på balklänningar inför balen i maj och hittade den här. Vad tycker ni? Jag tycker den är jättefin faktiskt och är lite sugen på o köpa den...Men, det är 10-12 veckors leveranstid, vilket är ganska mycket. Plus att det är ju skitsvårt att beställa från internet. Tänk om den inte passar liksom. Ah svårt det här...

Visst blir man glad.

       2012-01-19 / 16:15:14


Att sådana här små saker som att få en tidning i brevlådan kan göra en på så mycket bättre humör. Nu har jag någonting att göra den här eftermiddagen o! Tänkte även dra ut på en promenad med musik i öronen. Det blir en bra torsdagseftermiddag. Imorgon är det fredag och sovmorgon, sköööönt!

Chill en måndagskväll.

       2012-01-16 / 19:02:10


Här ska jag spendera hela min måndagkväll. Har allt jag behöver inom räckhåll dvs datorn, mobilen och tv:n. Ska ta en dusch nu och sen fixa hit lite färsk ananas, mums! Sen ska jag föra över massvis med låtar till min ipod vilket verkligen behövs. Blir nog o läsa några sidor i psykologiboken om psykiska sjukdomar också. Sen självklart också nått avsnitt av favoritserien innan jag lägger mig! Imorgon blir den en kort dag, slutar 11.20 på tisdagar vilket inte är helt fel. ;)

Fredag den trettonde!

       2012-01-13 / 15:59:24


Tja alla snyggingar som läser min blogg!
Ikväll ska jag hem till en kompis som fyllde 18 i december o fira henne o så. Efter det drar vi vidare mot krogen. Hoppas på en riktigt rolig kväll och jag är redan taggad! Hoppas det inte händer någon olycka bara med tanke på datumet idag. Jag har ju lyckats få utslag o klivit i hundbajs dom senaste gångerna... Vi hörs väl förmodligen imorgon. Hoppas alla får en fin fredagkväll. :)

Dom senaste dagarna...

       2012-01-12 / 19:59:22


... har jag hängt i min onepiece som är så sjuuukt skön! Har även möblerat om i mitt rum vilket jag är grymt nöjd med, just nu i alla fall. Trivs mycket bättre o sova där sängarna står nu. Älskar när det händer lite förändringar i vardagen. :) Sen så har jag ju även hängt med min vovve!

Yoyo!

       2012-01-10 / 15:12:00


Tjenare allihopa! Håller på att fixa o trixa lite med designen utifall någonting ser konstigt ut. Just so you know. Bjuder på en charmig bild på mig från när jag o lundahl tog ett nattdopp för några somrar sen. Just nu har jag hoppat i min onepiece o ligger i sängen o kollar på favvoserien. Lyssnar på lite gammal musik också. :) Men om några timmar måste jag åka in till stan för då har jag tandläkartid. Vi hörs!

Trerätters!

       2012-01-08 / 17:27:51


Åt en underbart god middag igår! Min mamma kan hon. Till förrätt blev det baconinlindad sparris med sweetchilisås, till varmrätt baconinlindad fläskfilé och hasselbackspotatis och slutligen till efterrätt så fick vi cheesecake! Det var det godaste jag ätit på länge. Cheesecake är seriöst det godaste jag vet! Säg något som är godare än det? ;) Superdupergott var det!

Snö igen...

       2012-01-07 / 17:23:00



När jag gick ut idag insåg jag att det är vinter... Det var 7 minusgrader och snö. What? När blev det vinter? Jag är ju helt efter. Men om jag tänker efter så har det vart såhär rätt länge nu. Jag hoppas faktiskt att snön försvinner och det blir varmt. Det skulle inte sitta helt fel med vår så att säga. ;)

Årsresumé 2011.

       2012-01-04 / 20:03:18

JANUARI:

2011 startades med mitt första krogbesök någonsin på nyår!


Vi firade in år 2011 såklart!


Vi hade skridskortunering på Hagaströms IP. Det slutade med att vi spelade mot några småkillar där..


Vi firade att Linnea fyllt 18 år!

FEBRUARI:

Vi började med "halvåtta hos mig" i min familj där jag kammade hem segern! (Hittade ingen bild..)


Mamma firade mig på alla hjärtans dag...

 
Mitt rum blev färdigt och jag var supernöjd!

MARS:

JAG BLEV ÄNTLIGEN 18 ÅR! Så sjuuukt niiice.


Vi firade Erika o Josse som fyllde 17 år i december.


Tog hål i örat! Har dock låtit det växa igen nu då det blev infekterat som faaan.

APRIL:

Vi firade påsk i Upplands Väsby hos min moster.


Påskharen var här... ;)


Jag blev Ellis valp så hon sov med mig varenda natt... mysigt men trångt.


MAJ:

Började käka massa grillat... yummie!!!


Det blev uteserveringsväder, så underbart!


Linnea tog körkort, så det blev mycket bilåkande efter det.

JUNI:

Spenderade min första vecka av juni i Cypern! Var sjukt underbart och välbehövligt.


Vi fick äntligen sommarlov! Det firades in på en hästhage i Valbo. Vårt sista sommarlov...



Mina kusiner tog studenten och jag längtat mer än någonsin. Just nu vill jag bara stanna tiden.


Cyklade ofta ut till landet o fotade lite.


Vi firade midsommar hemma hos oss med massor av god mat.


Elli opererades...

JULI:

Spenderade en dag på Ockelbomarknad.


Spelade spel på Sofias altan med massa gottigheter.


Vi firade Catta som fyllde 18 år!


Åkte till Gran Canaria för att jobba i 3 veckor!

AUGUSTI:

Spenderade halva augusti i Gran Canaria.


Hängde i Boulongern med Sofia o hade det bra.

SEPTEMBER:

Käkade på Curch Street en kväll och efter det gick vi på gudstjänst. Det var annorulunda... (Fast det var nog oktober ändå..)


Skolan hade börjat o jag försökte liva upp dom tråkiga vardagarna lite..

OKTOBER:

Världens bästa morfar gick bort. ♥


Det är tur man har sina vänner i svåra stunder.

NOVEMBER:

Vi hade begravning för morfar. Det värsta jag varit med om. Saknar dig så mycket!



Vi fick uppleva ett coolt datum som blev ännu coolare klockan 11.11.


Utgång med klassen, där vi började hemma hos Lina!

DECEMBER:

Jag klippte håret kort!!


Hade en underbar julafton hemma hos oss med mammas släkt.


Till sist så firade vi in år 2012! :)

Fifakväll!

       2012-01-03 / 01:31:24


Har spelat fifa11 med Sofia ikväll! Asroligt ju. Blev även lite Crazyfrog racer och Narnia. Det är värt att nämna att jag vann alla gångerna i fifa. Sen kollade vi även på "Sommaren med Göran" som gick på tv. Mycket trevligt kväll. :)

Håller även på med min årsresumé av 2011. Det tar ju sin lilla tid bara..

Gott nytt år!

       2012-01-01 / 04:01:47


Klockan är nu 04.00 men jag är fortfarande vaken. Önskar er alla ett gott nytt år!! :) Även fast inte kvällen blev precis som jag tänkt mig blev den ändå jättebra. Det spelar ingen roll vad man gör om man har fint folk omkring sig. År 2012 tror jag kommer bli ett toppen år. Känns verkligen som det. Nu tror jag att jag ska lägga mig snart. Imorgon ska jag försöka göra en årsresume av år 2011. Godnatt! :)