Shopping på mellandagsrean!

       2011-12-30 / 20:29:58


Stickad tröja med glitter i från GinaTricot.


Glittrig tröja från BikBok. (Kanske nyårs-outfiten!)


Svart linne från Monki.


Randig långtröja från Monki. Det är mörkblå ränder i verkligheten.


Rutig skjorta från BikBok.


BH från Ginatricot. Den är rosa i verkligheten.


Två stora svarta fluffiga kuddar till min säng från Lagerhouse.


Klocka med stenar från Gyldfynd.

Är riktigt nöjd med allt jag har köpt på rean. Fick tag i en hel del o allt var riktigt billigt! Är så jävla nöjd med klockan, tycker den är assnygg! Sen så funderar jag på att ha tröja nummer 2 imorgon på nyårsafton... kan inte bestämma mig om jag ska ha den eller linnet jag hade på julafton. Återstår att se. :)

Mina julklappar!

       2011-12-28 / 21:04:26


1.Onepiece 2.Pengar 3.Smycken 4.Prenumeration på SOLO 5.Bodylotion 6.Två Elsa-böcker 7.Min favoritdoft cocos från the body shop 8.Locktång 9.Marsipangris 10.Kajal

Sen fick jag även lite mer smått o gott som tex ett par örhängen o neccesär med lite plock i. Jag är jättenöjd med mina julklappar. Fick jättemycket som jag hade önskat mig! :)


Närmare bild på mina smycken. Ett stort korsörhänge, en korsdubbelring och en earcuff.

Annandag jul.

       2011-12-26 / 23:02:06


Hej på er! Vet att jag sa att jag skulle visa mina julklappar idag, men har verkligen inte hunnit! Har varit hos farmor hela dagen med släkten o käkat o så. Var riktigt gott. Sen så gick jag direkt från farmor till stan för att kolla på bio med Sofia. Vi såg "New years eve" o den var riktigt bra tycker jag! Så mysig film. Skulle ju inte vara helt fel att fira nyår i New York heller... nån gång ska jag göra det.
Imorgon kommer jag inte heller hinna visa upp mina julklappar för då kommer jag vara i Stockholm hela dagen o shoppa på mellandagsrean tillsammans med Linnea. Kommer bli awesome! Pössen.

Julafton.

       2011-12-25 / 21:17:07


Jag hade en jättefin julafton igår med mammas släkt! Åt massor av god julmat, tomtegröt, fika och självklart massa godis. Vet inte när jag åt så mycket sist. Fick även fina julklappar som jag hade önskat mig! Dom kommer jag att visa här på bloggen imorgon, den kan ju vara roligt att se. På kvällen spelade vi familjealias vilket var skitroligt! Det var en perfekt julafton. Det fanns till och med snö så att jag o Jessica kunde göra två snölyktor. ;)

God jul! :)

       2011-12-24 / 09:00:00


God jul på er alla! Hoppas ni får en jättefin julafton med era nära och kära. :)
Jag kommer fira jul med massa fina människor jag tycker om! Detta är ett tidsinställt inlägg då jag förmodligen har annat för mig imorgon. Åh vad jag längtar! Puss o kram.

Klippt mig!!!

       2011-12-22 / 18:48:23


Då hade man kort hår nu då. Känns rätt bra faktiskt. Är ganska så nöjd!! :)

Ice - blue and black&white

       2011-12-21 / 18:50:51


Vilken bild gillar ni mest? Jag gillar mest den blåa. :)

Idag gjorde jag äntligen det sista provet i provveckan! Grymt skönt, nu kan jag äntligen slappna av. Firade att provveckan var över med att köpa hem Ben & Jerry's, så nu sitter jag o smaskar på det samtidigt som jag kollar på Grinchen på tv. Älskar o hatar den filmen på samma gång. Kollar i alla fall på den varenda jul. :)

Snö - staket

       2011-12-20 / 17:36:28


Passade på att gå ut o fota lite idag eftersom vi har fått så mycket snö! Det är så himla fint ute nu tycker jag. Hoppas verkligen att snön för ligga kvar till julafton så att vi får en vit jul i år. Tycker faktiskt synd om er som inte har fått någon snö. Hoppas ni gillar bilderna, jag blev själv ganska nöjd faktiskt! :)

Nytt i designen!

       2011-12-19 / 14:01:15


Som ni kanske ser så har jag fixat en ny header. Var väldigt trött på den gamla... Har även fixat snö på bloggen. Tänkte att det var dags nu. Det är ju bara 5 dagar kvar till julafton! Vi har faktiskt fått massor med snö hos oss så det är riktigt kul! :) Ska även försöka skaffa lite nya menybilder om jag hinner, men nu måste jag plugga!

Five things about me!

       2011-12-18 / 18:27:11


- Jag kan inte vissla.

- Jag tycker inte om vanliga grönsaker som t.ex. gurka och tomat.

- Jag är bortskämd. Alltså jag är inte ett rikemansbarn men min mamma o pappa gör mycket för mig.

- Jag är livrädd för att åka flygplan. Fast jag har flygit många gånger.

- Jag har inget mellannamn.

Tired dog

       2011-12-17 / 18:08:37


Finns det någon tröttare och latare hund än min Elli? Tror inte det jag. Men det är ändå världens bästa hund!

Pussas med Elli ikväll!

       2011-12-16 / 21:24:29


Tjenamors! Är helt slut, har sprungit runt på stan i fleeera timmar idag o handlar julaftonsklädsel och massor med julklappar! Känns sjukt bra att ha det gjort nu. Vet inte hur mycket julklappar det blev, men pengarna gick då åt i alla fall. Nu ska jag ha skittråkigt o läsa igenom en text, men sen ska jag chilla med film. Ha en fin fredag!

Fuck you provvecka!!!

       2011-12-13 / 21:51:41


Åååh jag orkar verkligen inte plugga till provveckan längre! Seriöst det tar upp hela min tid! Imorn drar den igång med en liten tjuvstart... Kommer vara bästa känslan på väldigt länge när alla proven är över. Herregud vad jag längtar alltså! Men nu mina kära vänner ska jag fortsätta att plugga.

Tack för alla kommentarer i förra inlägget, har beställt en klipptid nu! Oups..

Klippa mig?

       2011-12-12 / 17:58:25


Funderar på om jag ska våga klippa mig såhär!? Tycker ni det är snyggt o tror ni jag kommer passa i den frillan? Jag har tunt och rakt hår, men vet inte om det är någon nackdel eller fördel? Aja, tror jag ska ringa o boka tid imorn så jag hinner klippa mig innan julafton! Om jag vågar ;)

Helgen genom iphone!

       2011-12-11 / 17:46:59


Bild1: På fredagen bjöds det på varma mackor med vitlökschampinjoner! Fruktansvärt gott är verkligt. Dock ser det ut som typ en spya? Som min vän Linnea utryckte sig. Sen blev det idolmys där rätt person vann!
Bild2: Är från torsdagskväll kom jag på... men var ju ledig på fredagen så det räknas ju som helgen ändå. Då köpte energidryck för att orka med en hel kväll med plugg. Pluggade på tills klockan tolv på natten ungefär.
Bild3: Jag som är redo för att stå en hel dag på Furuviks julmarknad. Den här gången lyckades vi sälja 10 tallriksunderlägg. Rekord. Senare på kvällen vankades det 18-års fest! Kvällen var jättetrevlig men krogen sög. Vi fick inte komma in på den krog vi ville så det fick bli en annan som var kass.
Bild4: Hittade min gamla glitterlampa idag som jag var tvungen att prova. Rätt fin endå faktiskt? :)

Årets pepparkakshus!

       2011-12-09 / 12:10:44


Detta är då årets fula pepparkakshus! Blev ju inte speciellt vackert men vafan... det är julstämningen som räknas och det får man ju iallafall. Det var skitfult att sätta skorstenen på sidan och det var ju såklart jag som gjorde det. Så jag kan ta på mig skulden... Idag är jag ledig. Jag ska plugga hela dagen fram till idol har jag tänkt. Så dax att sätta igång. Vi hörs! :)

Tjuvarnas jul.

       2011-12-08 / 15:57:15


Vad tycker ni om årets julkalender "Tjuvarnas jul"? Jag själv gillar den faktiskt! Har bara missat 1 avsnitt en så länge. Kommer aldrig att sluta kolla på julkalendern. Min lillebror tycker jag är astöntig som kollar men det skiter man väl i. ;)

Lämna det här

       2011-12-06 / 19:24:32


Tänk att ha kommit fram till ett annat land och sitta på bussen mot sitt hotell. Det skulle jag vilja galet gärna just nu. Har hur mycket plugg som helst just nu till provveckan. + massa annat plugg. Orkar inte. Jag vet inte när jag ska ha tid att köpa alla julklappar...

Hur snyyyygg!?

       2011-12-03 / 19:42:45

Ni måste kolla in denna snygging HÄR. Ni kommer inte att ångra er! :)  

1 december

       2011-12-01 / 20:32:43


Första december idag! Så mysigt. Har julpyntat i mitt rum och lyssnat på jullåtar. Självklart har jag även kollat julkalendern, "Tjuvarnas jul". Av vad jag har sett så ser den faktiskt ganska lovande ut! :) Har även fått öppna första luckan i min chokladkalender. Verkar jag barnslig? Tycker inte jag. Höhö.

Det enda som fattas nu är en massa vit och härlig snööööö!