Morgonmys

       2011-04-30 / 12:49:29


Härlig morgon när solen skiner. Åt frukost ute på baksidan och gräset är ju grönt!! Underbart. Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för dagen. Idag är det ju sista april och ikväll har jag lite fina planer. Hoppas ni får en fin valborg!

Torsdag.

       2011-04-28 / 18:50:57


Tjena!
Vi åt en jättegod kycklingwok här hemma ikväll, åt alldelles för mycket. Idag gick jag hem tidigt från skolan för att kunna jobba med min uppsats... har det gått bra? Näe. Fastnar bara vid facebook, bloglovin och USA-resor.... Men jag tänkte köra en ryck från klockan 7 till 8 i alla fall så jag får nåt gjort. Vi hörs hörrni!!

Påskhelgen!

       2011-04-26 / 17:25:12


Fin påskdukning!
Jag hade på mig min nya tröja från BikBok
Mästerkocken Jessica!
Massor av god påskmat fanns det att välja mellan
Efterrätten fick man bygga ihop själv av massor med godsaker! På bilden är det Tor-Björns och mitt resulat.
Elli bestämde sig för att sova i en låda...

Jag hade en underbar helg i Upplands Väsby med min släkt! Käkade otroligt mycket god mat, fika och efterrätter, letade efter påskägg, hade filmkväll med massor av godis, chips och ostkrokar, gick på promenader i värmen, spelade fotboll, hade femkamp som innehöll krocket och kasta boll i hink (haha tvåkamp?). Tobbe och jag briljerade i alla fall! Hade en grymt bra påskhelg helt enkelt!

Påskharen har varit här!

       2011-04-25 / 20:09:07


Det låg ett påskägg i gropen utanför mitt fönster idag! Snacka om att man blir glad av sånna här saker. Tack bästa Linnea!

Smyckeshängare.

       2011-04-22 / 18:08:21



oredigerade bilder

Idag så satt jag upp min gamla smyckeshängare på väggen igen! Har inte brytt mig om den sen mitt rum blev renoverat men nu tänkte jag att det var dags. För den är ju väldigt snygg, även om den är gammal. Där kommer mina halsband att hänga bra!

Saker att göra.

       2011-04-21 / 14:56:39


Godmorgon!
Jag vaknade strax efter 1 och nu är klockan redan 3? Förstår inte vart tiden tar vägen... Idag ska jag göra en massa nödvändiga grejer. Först måste jag fixa till mig hehe men sen så ska jag bära upp alla kläder som ligger i mitt rum till garderoben och städa upp i rummet, försöka bli så gott som klar med uppsatsen eller ja komma långt i alla fall, ladda hem tredje säsongen av min serie, lägga in massa ny musik i min iPod+fixa en träningsspellista, ladda massa saker som iPoden+kameror, sätta upp en smyckeshängare på väggen, duscha Elli och jag det är säkert fler saker. Önska mig lycka till tack! :)

Det positiva idag är att mamma håller på att laga pizza och Tobbe gör cheesecake! Mums. Det ser även ut som om att vädret håller på att bli bra också. Men nu lär jag gå, vi hörs senare! Pöss

Ändrade planer, det blev så fint väder så jag ska sola nån timme innan jag gör allt det där! :)

Snabb uppdatering!

       2011-04-20 / 19:04:04

Tjena!
Känner att jag inte riktigt hinner med bloggen just nu. Igår hade jag i alla fall en myyysig kväll hemma hos Linnea med henne och  Josse o Sofia. Haha det var en skruvad kväll. Vi fyra somnade i en dubbelsäng och jag vaknade upp svettig som jag vet inte vad. Just nu ligger jag hemma i sängen med gos Elli. Ska skriva på min uppsats snart för att sen bege mig mot Linnea igen! Den här gången blir det grilla marsmellows (stavningen hahha), spela lite spel o film eller vad vet jag! Hörs när vi hörs!

Godmorgon!

       2011-04-18 / 13:03:48



Hur mysigt är det inte att vakna upp bredvid en sån här sötnos? Okej, jag vaknade inte nu faktiskt, snarare för två timmar sen. Idag har jag faktiskt tänkt att ta tag i allt plugg... orkar inte ha ångest över det hela lovet. Men först ska jag ut på baksidan o lägga mig o sola o lyssna på musik. Vädret är ju underbart! Före det lär jag nog ta ut hunden också, om inte brorsan gör det... men högst troligt inte!

Hopeless

       2011-04-16 / 14:34:59

Jag vill inte ha det så här. I don't want it this way.

Snygg ring!

       2011-04-14 / 17:37:22



Ring Kicks 59kr

Då när jag var i Uppsala så köpte jag även den här snygga ringen! I like it.

Två nya klänningar.

       2011-04-12 / 17:23:02



Svart klänning Gina Tricot || Blåvit klänning Vero Moda

Tänkte att jag kunde passa på att visa mina två nya klänningar! Den Blåvita fick jag med gratis när jag handlade min skinnjacka. (De 100 första kunderna fick en klänning, jag var nr 100!) Den svarta klänningen hittade jag på Gina för bara 49 kr! Det var alltså rea på den. Från början har den kostat 299 kr så det var ju riktigt bra. Kommer bli en snygg partyklänning!

Nya väskor!

       2011-04-11 / 17:45:29



Brun väska MONKI || Tygpåse Weekday

När jag var i Uppsala för ca 2 veckor sen så köpte jag två nya väskor och här har ni dom! Den bruna väskan blir perfekt att ha nycklar, pengar o mobil i när man är på stan och tygpåsen blir perfekt för skolböckerna!

(om designen ser knäpp ut är det för att jag håller på o fixar o trixar med den!)

Monday

       2011-04-11 / 16:00:13


Världens sötaste!!!

Måndag igen, ny vecka. Dagen har verkligen krypit fram. Men men, vi får kämpa i en vecka nu sen är det ju påsklov! Även sommarlovet kommer komma snabbare än vi anar. Idag har jag inte mycket tid för datorn, nu ska jag städa lite i rummet sen blir det en massa plugg! Avslutar nog dagen med att kolla på min älskade serie. Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Grattis pappa!

       2011-04-10 / 19:04:52






(blev en liten bildbomb)

Idag fyller världens bästa pappi år! Så stort grattis till honom. Pappa och jag är väldigt lika vilket mamma blir rätt irriterad på ibland haha. Vi är tydligen lika bra på att leta rätt på saker och så tänker vi lika. Om jag säger nåt galet så hör man mamma "du är ju precis som pappa!". Hihi, grattis igen pappa, jag älskar dig!

Myspys

       2011-04-09 / 22:02:33



Här ligger jag i min säng med huvudvärk och snorig näsa och kollar på film! Ikväll får Ben o Jerry hålla mig sällskap. Blir trots allt en ganska trevligt kväll, behövs sånna här helger också... speciellt när man är sjuk!

Solig lördag!

       2011-04-09 / 18:31:43



Gud vad vi har njutit av solen idag! Jag och Elli alltså. Har gått promenad och stannat vid ängen och kastat pinnar sen när vi kom hem gick vi ut på baksidan och kastade lite pil. (Elli kastade inte pil då, hehe) Ikväll var det meningen att jag skulle ut, men jag känner att jag inte orkar den här helgen, är ju sjuk så... tråkigt! Hoppas ni får en rolig lördagkväll i alla fall!

Frukost i sängen

       2011-04-09 / 13:01:13


Godmorgon världen!
Idag är det en ny fin och solig dag. Själv sitter jag i sängen och äter fruskost och kollar på Wallace and Gromit på tv. Sen får vi se vad dagen bjuder på! Ska snart gå ute med mamma och Elli till konsum och handla lite tacogrejer. Vi hörs senare!

Dagens

       2011-04-08 / 16:53:20


Skinnjacka Vero Moda || Byxor H&M || Kofta H&M || Leopardlinne Vero Moda || Vitt linne H&M || Halsduk Gina Tricot

Idag blev det vår för mig för idag slängde jag bort dunjackan och invigde min nya skinnjacka! Kändes superbra. Efter skolan drog jag ner på stan ett tag och fyndade en klänning för 49 spänn! Kan ju passa på att visa den samtidigt som jag visar klänningen jag fick gratis igår nångång här framöver. Köpte även present till pappisen som fyller 52 på söndag! Han börjar bli en gammelgubbe. :)

Ikväll ska vi mysa till det med paj, piroger och grillmackor här hemma. Sen tror jag att jag ska ha lite filmmys här hemma bara och försöka blir frisk, för imorgon väntas det lite festligheter!

Lite nytt

       2011-04-07 / 19:31:32




Idag blev det lite shopping! Det blåa linnet har jag köpt på Bikbok och skinnjackan på Vero Moda. Det var faktiskt halva priset på båda, så linnet fick jag för 65 kr och jackan för 300 kr. På Vero Moda som nyss har öppnat så fick dom 100 första kunderna en klänning, och gissa vem som lyckas få den sista? Jo jag såklart! Den var faktiskt fin, dock lite liten, men det funkar. :)

Elände

       2011-04-06 / 16:18:18



Såhär ser det ut på dom flesta golv hemma hos oss nu. Det har inte torkat än så man får inte gå på det. Detta är ganska jobbigt då jag håller på att koka upp av min förkylning så jag skulle hemskt gärna vilja ut till köket för att hämta lite glass. Men men... thats life! Så jag ligger i min säng o ska mysa med lite film istället! Blir bra det.

uppdatering: Okej, livet blev genast mycket bättre när mamma kommer ner o frågar vad jag vill ha för pizza. Det går inte att laga mat i köket!!! Score!

Sjuk

       2011-04-05 / 14:27:33



Ja, då var det min tur att åka på en förkylning. Såhär ser det ut framför mig just nu. Tänkte vila upp mitt onda huvud med lite film, toblerone o trevligt sällskap av vovven innan jag tar tag i plugget. Känner att jag behöver vila ett tag innan jag börjar med det... Och ikväll missar ni väl inte Desperate Housewives hoppas jag? ;)

Härliga sol!

       2011-04-04 / 17:02:21


Stickad tröja MONKI || Byxor H&M || Halsband BikBok

Vilket strålande väder det bjuds på idag! Har suttit ute på altanen i solen och pluggat och kollat in nya Ellos katalogen. Supervarmt och skönt. Äntligen! Just nu sitter jag är lyssnar på lite grym musik från gamla goa dar.

Nu ska jag svara på kommentarer och sen ska jag skriva lite på min samhällsuppsats. Hoppas ni fått en bra start på veckan hörrni! ;)

Uppsala i 40 minuter.

       2011-04-03 / 14:58:05



Hej!
Tog en sväng till Uppsala idag för att lämna tillbaka en jacka och ett par skor. Så nu är jag 850 kr rikare hehe. Just nu sitter jag i min soffa med min gosiga lilla vovve och jag tror att jag ska ta tag i lite plugg alldelles strax.

Är det någon som möjligtvis vet hur man använder webcamen på en HP dator? Jag är inte allt för bra på sånt där. Jag har en HP Pavilion dv9000. Hjälp uppskattas!!!