Livet leker

       2012-06-25 / 00:24:49

Hej alla fina! Kom hem från en grym vecka i Grekland inatt med massa nya fina bilder jag vill visa. På tisdag åker jag till Peace and love i Borlänge! Kommer bli grymt det. Efter Peace lovar jag att det blir bättre bloggning med massa nytt faktiskt. Har så mycket inspiration nu! Hoppas ni också har en skitbra sommar!!

Läget

       2012-06-13 / 00:03:28


Heeeej! Jag lever och så! Det var riktigt länge sen jag bloggade nu så därför tänkte jag göra ett inlägg från min iPad. Det är därför bilden blev för stor vet inte riktigt hur man förminskar den... I alla fall så är studenten nu över. Studentveckan var så sjukt jävla kul och själva studentdagen var den bästa och roligaste dagen i hela mitt liv. Skulle göra allt för att få uppleva allt igen!! Åh vad jag saknar det. Kommer dessutom sakna skolan och alla lärare och klassen så mycket.
Just nu så rullar livet på. Är förkyld sen studentveckan vilket inte är allt för konstigt. Imorgon tar jag tåget till Stockholm där jag ska spendera min dag på grönalund! Kommer bli skoj! På lördag åker jag till Grekland en vecka och en dag efter jag kommer hem ska till Peace and love. Allt kommer bli grymt! Kommer nog bli en awesome sommar detta!! Ni får ha det så bra för nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon! Pöss