Ny blogg!

       2012-07-23 / 19:33:54Heeeej! Längesedan nu. Har skapat en ny blogg för ett bra tag sen och har nu gjort mitt första inlägg där! http://edorsson.blogg.se Ni kan klicka på bilden för att ta er dit. Det är där jag kommer blogga i fortsättningen och det känns riktigt bra! Ja, ni kan ju läsa mitt första inlägg på bloggen själva genom att klicka HÄR.

Vill bara säga också att designen inte är färdig och att jag kanske kommer byta bloggnamn till något roligare. Men det återstår att se. Ni är hur gulliga som helst om ni börjar följa den nya bloggen nu istället, eftersom att det är där all bloggning kommer ske i framtiden. Hoppas vi ses där!

.

       2012-07-03 / 00:26:18

Hej! Kom hem från Peace and love igår och trotsade tröttheten o drog direkt vidare med Sofia till Ockelbo marknad. Det var myyys! Det jag ville säga var att jag nu ska börja blogga igen som jag sagt förut men jag är så sjuk och trött då jag orkar inte riktigt.. Inatt sov jag iaf 16 välbehövliga timmar. Har då mycket roligt att blogga om och så mycket inspiration! Men.. Måste förändra bloggdesignen, verkligen. Rörigaste inlägget hej. Ska försöka ta mig ut till media makt någon dag och köpa ett nytt objektiv också! Fick presentkort i studentpresent. Nu ska jag sova för är sjukt trött även om jag varit uppe i bara 8 timmar och sovit 16 haha.. Hoppas på att bli frisk snart, min hals dödar mig.
Men all trötthet och alla förkylningar jag haft senaste månaden har varit så värt det. Juni har varit så jääävla grymt!! Studentveckan, Grekland och Peace and love har varit så awesome! Är så lycklig för tillfället. Vi hörs med bilder senare, jag lovar!