gran canaria!

       2011-07-25 / 00:16:06

Ska sova nu för klockan två ska jag upp... ehe. Då åker jag iaf till gran canaria med catta plus massa annat gävle folk! Blir borta i hela tre veckor! Blir nog roligt det, o ni får ha det så bra här hemma :) ¡Adios amigos!

Catta 18 år!

       2011-07-23 / 19:43:44


Igår firade vi Catta för hon fyllde 18 år! Grattis på dig min vän! Vi började hemma hos Catta där vi åt god mat och efterrätt och hon fick sina presenter. Lite senare åkte vi hem till Cattas syrras lägenhet innan vi artonåringar fortsatte mot krogen! En fin kväll.

Just nu borde jag veeerkligen börja packa. Men det är så tråkigt och jag får inte tummen ur att börja. Ska packa för 3 veckor, på söndag natt/måndag morgon åker jag till Gran Canaria! Blir spännande.

Tänkte också skänka en tankte till Norge, finns så jävla sjuka människor i världen! Känns rätt läskigt att detta händer i Norge, det är ju trotts allt vårat grannland som inte alls är långt härifrån. Jag ska faktiskt till Oslo på måndag, i 45 minuter innan vi åker vidare till Gran Canaria. Känns som om säkerheter kommer var skyhög!

Harry Potter!!!!!

       2011-07-17 / 23:00:02



Självklart så var jag på Harry Potter premiären för den absolut sista filmen. Harry Potter and the deathly hallows part 2. Den var så fruktansvärt bra! Och boken är ju helt grym. Satt o grät som en dåre under vissa scener av filmen, shit asså. Håller på att planera ett andra biobesök med brorsan och pappa också, så bra tycker jag den är!

Jag tycker det är sååå tråkigt att det är slut på HP filmerna nu...Man har ju växt upp med Harry Potter. Harry Potter var, är och kommer alltid att vara nummer 1 på min lista! Så sjukt bra!

Ni som inte kollar på filmerna eller läser böckerna, ni har verkligen missat något!

Fint väder.

       2011-07-07 / 23:47:12


gammal biiild

Ni får ursäkte om det inte blir så mycket bloggning just nu, men det har ju varit så fint väder. Och då vill man ju hällre ligga ute vid stranden och sola än att sitta inne vid datorn! Dom två senaste dagarna har jag hängt nere vid våran strand med Sofia och solat o badat och ätit vattenmelon! Igår kväll var jag även till "Sommarkväll" här i Gävle. Det är artister som uppträder i stan så man träffar ju lite folk där då. Nu ska jag kika lite film innan jag sover, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda! Natti.

ps. Kollade på Harry Potter och Dödsrelikerna- Bakom kulliserna på tv idag, shiiiit vad jag längtar till premiären på onsdag!!! Har så höga förväntningar!

Nya träningsskor.

       2011-07-05 / 22:56:02



Igår åkte jag in till stan med Catta och köpte lite nödvändigheter, sen kom även pappa och så köpte han nya springskor till mig! Ett par snygga lila blev det.

Idag invigde jag dom genom att ta en 6 km lång promenad på morgonkvisten. Underbart att bara gå med musik i öronen och tänka på allt och inget. Nu när Linnea är i Spanien har ju jaaag spotify premium, så kan lyssna i mobilen! ;)

Spelkväll på Sofias altan.

       2011-07-05 / 14:44:22



Hade en jättemysig kväll hemma hos Sofia med henne och Josse i lördags! Vi spelade spel, käka bullar, snacka o hoppa lite studsmatta. Två underbara tjejor det där!

På söndagen sa jag även hej då till både Linnea och Josse som jag inte kommer få se på heeeeela sommarlovet! :( Sjukt tråkigt... Dom är i Spanien respektive Italien nu och när dom kommer hem åker jag till Gran Canaria. Så kan det va, ska inte deppa ihop för det ialla fall, det är ju trots allt sommarlov! ;)

Ockelbo marknad

       2011-07-02 / 20:20:44



Har varit på marknad idag med la familia. Köpte den snygga ringen där för 40 kr. Åt även en langos som ver äcklig hehe. Det var mysigt att gå där och kolla på alla saker i alla fall. Blev skit sugen på att köpa en sån där typ ylltröja eller vad man säger... Men 500 var det inte värt. Men tyckte den var skitsnygg.

Snart ska jag cykla till Lexe för lite spelkväll på Sofias altan. Ska träffa hennes kissekatter också hiihhi. Kul att man är lite smårädd för katter! ;) Ha en fin kväll!

Gula blommor.

       2011-07-01 / 18:14:48



Sommaren är verkligen fin. Har ingen aning om vad det är för blomsort. Bryr mig inte speciellt mycket, bara dom är fina så fotar jag dom! ;)

Just nu: Är ensam hemma (!!!!) Sitter i vardagsrummet med datorn och kollar på American Funniest homevideos på tv. Bara njuter av att jag äntligen jobbat klart! Har en godispåse framför mig och ska spela sims! Haha det var år sen, men blev verkligen skitsugen. Så nu vet ni vart ni har mig den här kvällen. Pöss