Önskelista

       2011-02-28 / 21:03:10



Idag är det exakt en vecka tills jag fyller 18 år! Detta är lite av vad jag önskar mig. Har hittat jättefina tallrikar på IKEA. Både små och stora som passar jättebra tillsammans. På bilden är det den stora tallriken. Har även kollat ut massa saker som koppar, bestick, kastruller och massa andra grejer. Faktiskt riktigt roligt.

Önskar mig även andra saker som tandblekning, hål i örat (uppe på örat, i brosket eller hur man förklarar hehe), utomlandsresa, smink och smycken! Så mamma nu vet du vad du ska köpa :D

Halv åtta hos mig

       2011-02-27 / 17:27:52




Igår var det mammas tur att stå för maten i våran tävling!
Hon bjöd på mycket gott. Som förrätt råraka med räkor o grejer, varmrätt fläskfile och efterrätt marängtårta. Det var även igår vinnaren avslöjades. Och vinnaren var JAAAAG! Haha ganska glad tjej. Men jag tyckte själv min mat var godast hihi.
Som pris får jag bestämma en trerättersmiddag som dom andra ska fixa till mig. :)

Hål i örat!

       2011-02-25 / 16:06:50



Idag tog Betty hål i örat på mig på skoltoan! Gjorde inte ont alls faktiskt. Nu är det väl bara att vänta och se om det blir infekterat eller inte. Hihi, jag är nöjd i alla fall. Slipper ju betala pengar o mycket roligare såhär ;)

Scones

       2011-02-24 / 19:20:06



Bakade nyss scones vilket är supergott och superenkelt att göra! Därför tänkte jag dela med mig av receptet:

~4 ½ dl vetemjöl
~2 tsk bakpulver
~2 krm salt
~50 g margarin
~2 dl mjölk (eller filmjölk)


Detta är för två stycken, men det räckte ju med en för mig så då halverade jag bara receptet.

tack och nejtack!

       2011-02-23 / 23:57:06

Nejtack till människor som får en att känna sig dålig!

Tack till er alla som skriver så fina kommentarer!

Iskall promenad

       2011-02-22 / 18:10:05



Kom nyss in från en ruggigt kall promenad!
Som ni ser på bilden så håller Elli upp en tass vilket hon gör hela tiden för att att fryser så mycket. Så hon ser faktiskt väldigt rolig ut när vi är ute o går. Det ser ut som hon haltar, för hon vägrar att gå med alla fyra tassarna samtidigt. Hihi, det är min lilla sötnos det! ♥

Ny vecka!

       2011-02-21 / 18:22:23



Hej allihopa!
Nu är det en ny vecka, vilket betyder nya tag.
Sitter här i min säng nu och pluggar och lyssnar på lite skön musik. Kör väl lite plugg tills halv 8 för att då övergå till tv:n. Halv åtta hos mig och top model blir det ikväll för min del.
Hoppas ni fått en bra start på veckan! ♥

Nya rummet!

       2011-02-20 / 19:33:05







Mitt rum har faktiskt varit färdigt ett tag. Men igår tog jag tag i lite städning så jag passade på att knäppa lite bilder också. Jag är sjukt nöjd med rummet faktiskt!
Jag älskar vitt, jag tycker det är så jääävla snyggt. Har också rosa detaljer till rummet som ni säkert ser. Det som är bra med ett vitt rum då är att det är superenkelt att byta ut dom rosa detaljerna när man tröttnat, då kan man köra på en annan färg helt enkelt.
Jag har tre träväggar som är helt vita sen en fondtapet som också är vit fast med ett snyggt mönster.

Hur är ni, gillar ni också vitt eller vill ni ha lite mer färg?

-

       2011-02-17 / 21:31:07

Skola några timmar idag, sen drog jag till friskis med Hanna o körde ett kiboxpass! Grymt skönt efteråt. Nu ska jag kika film sen sova. Puss

i want you to say i'm sorry

       2011-02-16 / 22:43:37

Helt okej dag idag alltså.
Bokprat på morgonen, flöt på rätt bra.
Fick en biobiljett av skolan för att jag var med på öppet hus, supernice!
Jag o Sandra fick sitta o pricka av alla när dom sprang och kämpade med yoyo-testet hehe.
Betty o jag käka pommesmeny på samhällslektionen. Smältost<3
Har äntligen kommit igång med engelskaupggiften, hurra för mig.
Nu ska jag kika film innan jag får sova ut till en sovmorgon imorn. Gött.

Happy Valentine's day

       2011-02-15 / 20:57:06



Hoppas alla hade en underbar dag igår!
Själv firade jag alla hjärtans dag med paj hemma hos en kompis. Inte helt fel det inte.
Det är många som säger att alla hjärtans dag är överskattat, men det tycker inte jag. Vill man inte fira nå speciellt behöver man inte gör det. Jag tycker det är bra med en dag då man visar extra mycket kärlek, eller nåt sånt. Varför skulle det vara överskattat liksom? Kan tro att det är mest singlar som tycker det är överskattat kanske haha.

Det var mest mamma som firade mig med lite godsaker igår! Som ni ser på bilden. Gullig hon :)

Sunday

       2011-02-13 / 22:34:48



Har verkligen varit deppig på sistone, har inte orkat göra någonting typ. Det här vädret är så tråkig. Visst det har varit soligt på sistone o rätt fint... men jag vill ha vår nu!!! Det är sjukt hur lång vinter det är i Sverige.

Igår var det dop för lillkussen Lucas. Några "snygga" mellannamn fick dom till det med också. Dopet var väl fint o så men det känns så överdrivet på nåt sätt, när man inte tror på sånt där.

Idag har jag kännt mig riktigt vuxen faktiskt! Var på IKEA med mamma ett bra tag och tittade ut massa saker till min födelsedag som jag behöver när jag flyttar hemmifrån. Hitta massa fina och bra saker faktiskt. Tyckte det var superkul att kolla på sånt även om det var "tråkiga" saker så som kastruller o tallrikar. Hittade jättefina tallrikar som jag vill ha!
Sen senare på eftermiddagen/kvällen har jag lagat trerätters middag här hemma. Vi kör lite "Halv åtta hos mig" här hemma och idag var det då min tur. Höll till flera timmar i köket! Men gott blev det tycker jag. Till förrätt gjorde jag räktoast, till varmrätt kyckling fylld med ost o skinka med klyftpotatis och vitlökssås och till efterrätt citronkladdkaka med grädde!

Nu ska jag försöka läsa 100 sidor i min 400-sidors bok. Har prat på onsdag och jag är på sida 200. Jippie.

Nej

       2011-02-12 / 18:07:08


så himla gosi du<3

tom

       2011-02-11 / 19:09:22

Om du bara kunde förstå
Hur det känns för mig
Men du kanske har glömt mig
Saknar hur det var förut
När det var jag som kom först
Snart orkar inte jag försöka längre
Måste man vara så jävla perfekt?
Ingen är perfekt, alla har sina brister
Bäst du börjar kolla med ögonen snart
Du vet nog vad jag vill
Det är du som har bollen

MATHJÄLP!

       2011-02-08 / 15:46:09

Nu är det såhär att jag behöver hjälp med att komma på en förrätt, varmrätt och efterrätt som jag kan göra! Vi kör lite såhär "halv åtta hos mig" här hemma, och i helgen är det min tur att laga mat. Skriv allt ni kommer på!
Det får gärna vara inte allt för komplicerat för en amatör som mig. Skriv era favoriträtter eller nåt annat skoj :)

Here alone

       2011-02-06 / 19:58:59





Vilken skön söndag det har varit idag. Sov ut efter en melodifestival/Wii kväll hemma hos josse igår! Solen har skinit hela dagen så jag har varit så glad. Gick ut och fotade ett tag i det fina vädret. Har spelat massa pingis med Tobbe och sjungit på Dannys låt "in the club" idag. Det har flytit på så himla bra med allt pluggande också, vilket gör att jag mår asbra nu efteråt, så skönt!

Nu ska jag avsluta min söndag med lite filmtittande! Hoppas ni haft en bra helg! :)

Det äckligaste jag ätit

       2011-02-03 / 19:19:09



Detta är nog det vidrigaste jag ätit i hela mitt liv. Jag fick det som förrätt i Tunisien. Det ser ut som hårig fisk!? Usch, det smaka hav, alger och jag vet inte vad. Ja, nån slags fisk är det väl. Tur att det bara var förrätt i alla fall!

Helt vanlig onsdag

       2011-02-02 / 22:10:55


oredigerad bild

Vad jag saknar sommaren när jag ser den här bilden. Och vad jag saknar att fota! Tycker det är så mycket roligare att fota på sommaren än på vintern. Är så svårt att fota snö tycker jag.

Idag efter skolan åkte jag ner till stan och gymmade. Vad jag snart insåg var att idag är den dagen då alla "småbarn" också får gymma... suck. Det var smockfullt på gymmet. Men det helt OK ett tag i alla fall, sen åkte jag hem.

Nu ska jag kolla på min älskade serie 7th heaven. Ni må kanske tycka det är töntigt, men jag älskar det i alla fall! :) Godnatt på er!

Bio mitt i veckan

       2011-02-01 / 20:00:33



Ikväll ska jag liva upp vardagen med lite bio! Tar med mig en fin vän och tisdagen är räddad.
Någon som sett "The tourist"?