Onsdag

       2011-08-31 / 19:30:03


Redigerade en bild från i somras.

Skolan idag som vanligt. Flöt på. Sen fördrev vi tiden på stan innan det var dags att gå till Vasaskolan för möte om feriepraktiken. Gick finfint det, slapp prata inför den stora gruppen! Kom hem och käka lite oboy o macka. Nu ska jag chilla i en halvtimme framför "halv åtta hos mig" innan det är dags att ta tag i pluggandet. Adjökens!

Våfflor!

       2011-08-30 / 13:27:20



Jag slutade innan lunch idag så när jag kom hem lagade jag till lite våfflor till mig själv! Superenkelt att göra o snabbt går det också. Receptet ser ni ju här ovan. Jag får passa på att äta våfflor när det bara är jag som ska äta eftersom jag har två mjölkallergiker i familjen. Låt mig säga såhär... mjölkfria våfflor är inte riktigt i samma klass dom här! ;)

Happy monday.

       2011-08-29 / 17:50:01



Tjenare allihopa!
Har varit en bra måndag idag på något sett. Kan kanske bero på att jag slog besöksrekord här på bloggen igår? Tack för det!! Kan också bero på att solen just nu skiner utanför mitt fönster.
Idag hade jag psykologi-lektion för första gången i mitt liv. Det verkar väldigt roligt och spännande faktiskt! Så det är bara gött.

Till lite mindre roligare saker:
Har fått värsta varbölden bakom örat på grund av min piercing i brosket, så det var ju lite surt. Så jag tog ur den så får vi väl hoppas att det läker av sig själv!
Jag såg även att jag förlorat en prenumerant. Det var ännu tråkigare! :(

Men nu ska vi inte deppa ihop, ikväll börjar det lite nya program på tv igen, tex "halv åtta hos mig". Det har jag saknat! Men innan jag slänger mig i soffan ska jag faktiskt röra lite på fläsket o ta en springtur hade jag tänkt. Hörs då!

Söndag

       2011-08-28 / 16:01:16



Hallå! Var nyss ute på en prommis med mamma och Elli så jag passade på att ta med kameran o knäppa lite bilder på Elli. Det fick bli ett svartvitt resultat den här gången. :)

Vi har även varit o kollat på soffbord idag, börjar verkligen sakna ett. Mina planer för resten av dagen är att ta det lugnt, precis så som en söndag ska vara. Kanske ska måla klart mina tavlor, isåfall får ni se resultatet snart!

En dag i solen.

       2011-08-27 / 18:27:55



Har hängt med Sofia i parken idag o bara legat o solat o tagit det lugnt. (Japp hon är naken på första bilden!!) Det har verkligen varit sommarväder här idag o det tackar vi ju för! Längesen man hade shorts o linne nu.

Ikväll ska vi grilla massor med godsaker här hemma. Nästan som en liten fest. Efterrätt blir det till o med. ;) Hoppas ni får en solig o trevlig lördagskväll!

Testar lite.

       2011-08-27 / 13:04:41



Som ni ser är min design helt ny! Det är lite småändringar som ska fixas, min menybild tillexempel. Tjejen som fixat min bloggdesign heter Jarina (http://jarinafoto.blogg.se). Stort tack till dig! :)

Idag är det varmt och soligt här i Gävle, så jag ska åka till Boulongern (en stor park) och sola o ha det skönt! Kameran följer med så blir kanske lite bilder senare. Vi hörs!

Tack och så!

       2011-08-26 / 19:40:10



Hej alla fina! Ville bara tacka för era fina kommentarer och att jag fått 2 nya prenumeranter. Verkligen jätteroligt är det, blir superglad! Tänkte också berätta att jag har en helt ny design på g. Så missa inte det! ;) Ha en trevlig fredagkväll allihopa, vi ska ha filmkväll här hemma nu. :)

Fina Elli!

       2011-08-25 / 20:35:53



Har jag inte en allt bra fin hund?

Blomma

       2011-08-24 / 17:44:56



Gick ut o fotade när jag kom hem ifrån skolan o här är ett av resultaten. Tyckte det blev ganska snygg redigering också, men var väl mest av en slump jag provade att göra en brun ton. Men man lär ju prova nåt nytt! Har knäppt lite bilder på Elli jag tänkte visa också, kanske blir imorgon? Nu ska jag gå en långprommis med henne med musik i öronen. Vi hörs! :)

Mina tankar är hos dig hela tiden. <3

Förändringar...

       2011-08-23 / 20:14:40

Har gjort lite ändringar här på bloggen, ser inte bra ut jag vet. Men gillade inte alls den gamla längre. Så nu får det se ut såhär ett tag innan jag gör nåt snyggt av den. Måste t.ex. knäppa en ny header! Nu vet ni hur det ligger till i alla fall :)

Skepp ohoj!

       2011-08-23 / 16:53:58



Händer inte mycket just nu... Elli har tagit favoritplatsen. Ska väl snart gå en långprommis med henne, om hon vill det vill säga. Inte mycket till skola idag. Hade typ en halv lektion GIS. Fick reda på att vi bara har GIS till jul vilket var skönt att höra typ. Har fruktansvärt tråkigt... Måste göra om bloggen också, speciellt headern för den är asful.

Sover över i vardagsrummet.

       2011-08-22 / 22:38:49



God kväll!
Här sitter jag i vardagsrummet och jäspar. Inatt så sover jag här i soffan. Vi har lite främmande här som tagit mitt rum. För imorgon så åker mamma, monika o T-B till härjedalen och röjer ut allt från mormor o morfars stuga och Lennarts hus. Känns lite konstigt o så men ja, jag gillade inte direkt att vara där. Men ändå så har man alltid åkt dit några dagar nästan varje sommar. Allt har väl sitt slut.......

Sitter i soffan

       2011-08-21 / 14:30:27


Sitter i soffan med min bebis o försöker skriva klart uppsatsen om Gran Canaria. Ärligt talat har jag inte skrivit en enda mening än... Men vill få klart det nu idag innan skolan drar igång med sitt. Ikväll ser det ut att bli bio!

Cancer

       2011-08-20 / 22:45:33

Finns det något jag hatar så är det cancer. Det dödar inte bara människor utan gör också att människor får lida. Räcker det inte med att man ska dö? Det jag hörde idag var verkligen hemskt. Jag har alltid velat att min morfar ska få se mig ta studenten och bli mina barns gammelmorfar. Idag pratade vi om skolan och om utbildning och han sa till mig att det är synd att han inte kommer att får se hur det kommer gå för mig. Det var hemskt att höra, att han verkligen ville vara med längre och se det. Men inte kommer att få göra det. Jag har aldrig sett en människa vara så svag. Han låg i sin säng hela tiden förutom när vi åt. När vi skulle gå höll du mig i handen o låg i din säng.

Du är verkligen världens bästa morfar! Du vill att vi ska ha en bra utbildning, du bryr dig om våra sporter o gick på fotbollsmatcher, ger oss pengar när vi träffas o bar mig alltid till sängen när jag somnade i soffan när jag sov över hos er när jag var liten. Elli blir aldrig så glad som när du kommer o hälsar på. Du blir alltid så glad när man kommer och hälsar på.

Morfar har vart jävligt stark o överlevt diabetes, hjärtattack, levercancer, bröstcancer och flera andra cancer o tydligen en som nästan alla dör av men inte han, så han har fått 6 extra år kan man säga. Jag önskar allt bara kunde lämna honom han har fått lida så jävla mycket.

Jag älskar dig, morfar.

Hemma!

       2011-08-17 / 16:03:41



Nu är jag hemma igen efter 3 veckor på Gran Canaria! Bilden är från när vi låg på en stenstrand i Algaete eller nåt sånt. Det har verkligen varit 3 annorlunda, jobbiga och roliga veckor där borta. Men nu är det skönt att vara hemma. Fast jag har inte mitt bagage än, för det blev kvar i Barcelona när vi sprang fort som fan till nästa flyg.

Jag antar att det kommer komma upp lite Gran Canaria bilder här i framtiden. Så håll utskik! Nu ska jag gå o deppa lite över att det är skola imorgon. Adios